Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2010

Ουζουνίδης: «Σπουδαία νίκη σε δύσκολες συνθήκες»


Απόλυτα ικανοποιημένος από τη νίκη της Λάρισας στην έδρα της SKODA Ξάνθης παρουσιάστηκε ο Μαρίνος Ουζουνίδης, κατά της διάρκεια της συνέντευξης Τύπου μετά το τέλος του ματς. Ο τεχνικός των «βυσσινί» δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον κακό αγωνιστικό χώρο, ο οποίος δυσκόλεψε πολύ τους ποδοσφαιριστές και των δύο ομάδων.

«Είναι μια πολύ σπουδαία νίκη για εμάς, την οποία χρειαζόμασταν πολύ. Σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες λόγω του αγωνιστικού χώρου, ήταν σημαντικό να παρουσιαστούμε δυνατοί και αποφασιστικοί και από τη στιγμή που τα παιδιά το έκαναν, στο τέλος φεύγουμε δίκαιοι νικητές».

Αναφερόμενος στο γήπεδο τόνισε: «Σίγουρα, σε τέτοιο γήπεδο, όποια ομάδα έβαζε το πρώτο γκολ θα είχε πλεονέκτημα, μιας και από τη μία θα ήταν δύσκολο για τον αντίπαλο να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για να ισοφαρίσει κι από την άλλη η ομάδα που θα πετύχαινε το γκολ, θα είχε περισσότερους ανοικτούς χώρους. Κοιτάμε τον Πανθρακικό πλέον, γιατί ναι μεν κάναμε ένα σημαντικό βήμα, αλλά θα πρέπει να κερδίσουμε και την άλλη Κυριακή για να πούμε ότι όντως αυτό ήταν ένα σημαντικό βήμα στην προσπάθειά μας για παραμονή. Εύχομαι καλή συνέχεια στην Ξάνθη και καλή επιτυχία στο Κύπελλο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου