Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2010

Παπακώστας ο επόμενος!


Ο Γιάννης Παπακώστας είναι ο νέος προπονητής της Λάρισας, ύστερα από τη χθεσινή παραίτηση του Μαρίνου Ουζουνίδη από την τεχνική ηγεσία των «βυσσινί». Η ανακοίνωση πρόσληψης του 40χρονου καθυστέρησε κατά μία εβδομάδα, αφού η θεσσαλική ομάδα είχε νικήσει τη Ξάνθη στα Πηγάδια. Αν η ΑΕΛ δεν κέρδιζε, τότε ο Ουζουνίδης θα είχε τελειώσει από εκείνο το ματς.

Είχε πάρει παράταση ζωής με εκείνο το διπλό, αλλά η χθεσινή ήττα από τον Πανθρακικό άλλαξε εκ νέου τα δεδομένα στη Λάρισα. Ο κόσμος ζητούσε από τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Κώστα Πηλαδάκη, να διώξει τον προπονητή, επειδή ήθελαν να υπάρξει ένα σοκ για να αποφύγει η ομάδα τον υποβιβασμό. Έτσι ο κ. Πηλαδάκης πήρε την απόφαση να διώξει για πρώτη φορά κάποιον προπονητή μεσούσης της περιόδου.

Ο κ. Πηλαδάκης έψαχνε για Έλληνα τεχνικό ή προπονητή που έχει γνώση της ελληνικής πραγματικότητας και βρίσκεται στην Ελλάδα, αφού ήθελε να ξέρει τι γίνεται αυτή τη στιγμή στο ελληνικό πρωτάθλημα. Όσον αφορά τον Παπακώστα, μέτρησε ότι είχε δείξει καλά δείγματα γραφής στον Πανσεϊρρακό και την Καβάλα, ενώ δούλευε με πολλούς νέους και ξένους ποδοσφαιριστές.

Εντός της ημέρας αναμένεται η επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ, αλλά ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό αν η συνεργασία των δύο πλευρών θα συνεχιστεί μετά το τέλος του πρωταθλήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου