Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2010

Ανακοίνωση απάντηση της ΑΕΛ στη γραφικότητα


Ανακοίνωση απάντηση στην Θρακιώτη ΠΑΕ εξέδωσε η ΠΑΕ ΑΕΛ μετά τις συνεχόμενες ανακοίνωσεις της Ξάνθης για τη διαιτησία του κ. Σπάθα. Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ 1964 :

«Το βράδυ του περασμένου Σαββάτου αποφασίσαμε να μην απαντήσουμε επίσημα στην πρόκληση, παρότι διαφωνούσαμε κάθετα με τις δηλώσεις του πρόεδρου της ΠΑΕ Skoda Ξάνθη. Η στάση μας αυτή, προφανώς, εκλήφθηκε ως αδυναμία. Έτσι, χωρίς να έχει καταγραφεί η παραμικρή φάση που να συνιστά αλλοίωση αποτελέσματος στον αγώνα Skoda Ξάνθη-ΑΕΛ, η γηπεδούχος ΠΑΕ συνεχίζει την προσφιλή της τακτική των ανακοινώσεων, που δυστυχώς για εκείνη, κρίνονται και από την κοινή γνώμη.

Είναι γνωστό σε όλους ότι η ΠΑΕ ΑΕΛ 1964 παραμένει αποστασιοποιημένη από τέτοιες πρακτικές κι ότι ο πρόεδρός της δεν είναι λάτρης των ανακοινώσεων ή των ολοσέλιδων καταχωρήσεων στον Τύπο. Χαιρόμαστε, όμως, που οι διοικούντες την ακριτική ΠΑΕ, εδώ και 48 ώρες υπενθυμίζουν συνεχώς στον κόσμο τον αγώνα μας για εξυγίανση της διαιτησίας.

Κι επειδή ο αγώνας αυτός ήταν και παραμένει σοβαρός, δε νομίζουμε ότι οι διαδοχικές ανάλογου ύφους ανακοινώσεις (αν δεν έχουμε χάσει το μέτρημα η συγκεκριμένη ΠΑΕ έφτασε τις έξι μέσα σε μία εβδομάδα) συνεισφέρουν στην αντιμετώπιση του προβλήματος. Πρόκειται για αντιδράσεις, που ενδεχομένως να πηγάζουν από την δεδομένη εμπειρία και του team manager κ. Κασναφέρη στον εν λόγω χώρο τα προηγούμενα χρόνια, αλλά δεν παύουν να δημιουργούν εκτός από ευτελείς εντυπώσεις και πολλές σοβαρές απορίες».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου