Δευτέρα 29 Μαρτίου 2010

Ο Πούρι στο athleticlarissa.gr

Ο Σάντερ Πούρι σε νεκρό χρόνο είχε ψυχρό αίμα! Και η ΑΕΛ βρήκε στο πρόσωπο του μικρού Εσθονού τον ήρωα μιας βραδιάς. Αυτός φυσικά και δεν έχασε την ευκαιρία. Αποτελείωσε τον ΠΑΟΚ στις καθυστερήσεις με μοναδικό πλασέ και μετά άραξε στο σπίτι του απολαμβάνοντας ήρεμα τη νίκη που βγάζει από μπερδέματα τους Θεσσαλούς για την παραμονή τους!

«Ήταν μια σπουδαία νίκη, τι να πω! Νιώθω υπέροχα που το γκολ αυτό μας βγάζει από μπελάδες! Αποδείξαμε ότι δεν ήμασταν τόσο κακή ομάδα και αν και θέλουμε δύο αγωνιστικές ακόμα, πιστεύω πως πλέον μπορούμε να χαμογελάσουμε», ανέφερε στο athleticlarissa.gr ο Εσθονός επιθετικός που αποκτήθηκε τον Γενάρη με μεταγραφή ύστερα από εντολή Ουζουνίδη!

Κελε-Πούρι πραγματικό χτύπησε την ώρα που όλοι στο Αλκαζάρ ήταν έτοιμοι να ζήσουν ένα μικρό θρίλερ. Άλλο 1-1 και άλλο νίκη που ισοδυναμεί με σωτηρία δύο στροφές πριν το τέλος της Σούπερ Λίγκα.

Ωστόσο ο Πούρι επιθυμεί ανάλογο φίνις. «Αν και χρειαζόμαστε ένα βαθμό ακόμα, εγώ θέλω έξι!», υποστήριξε και πρόσθεσε αποθεώνοντας παράλληλα τους φίλους της ΑΕΛ: «Πάμε για δύο νίκες μέχρι το φινάλε και θα δούμε τα ματς σαν τελικούς για να έχουμε ένα καλό φίνις. Οι οπαδοί μας είναι απίστευτοι, είναι τρελοί και μ αρέσει. Μας δίνουν μεγάλη δύναμη και χθες τους δώσαμε μια μεγάλη χαρά με σπουδαία νίκη!».

Όσο για τον Γιάννη Παπακώστα; «Όταν ήρθε μας είπε ένα πράγμα: «Σας πιστεύω!». Πράγματι άλλαξε θέματα τακτικής στην ομάδα και ανέβασε την ψυχολογία μας. Έχει τα κλειδιά της παραμονής μας στην κατηγορία!».

Γ. Φωσκ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου