Τρίτη 23 Μαρτίου 2010


Ανακοίνωση εξέδωσε η εταιρεία Γήπεδο Λάρισας Α.Ε στην οποία τονίζει ότι αναστέλει την άδεια χρήσης των γηπέδων τένις από τους συγκεκριμένους συλλόγους.
Αιτία αποτελεί όπως αναφέρει το γεγονός πως μετά από επανειλημμένες έγγραφες και προφορικές οχλήσεις και προσκλήσεις της προς τους συλλόγους αντισφαίρισης, οι οποίοι επί μήνες χρησιμοποιούν καθημερινά τα γήπεδα τένις - που κατά συμβατική υποχρέωση κατασκευάστηκαν στο χώρο του νέου αθλητικού-ψυχαγωγικού κέντρου της ΑΕΛ - για υπογραφή σχετικού συμφωνητικού όρων χρήσης, διαπίστωσε την απόλυτη και παντελή αδιαφορία τους. Πιο αναλυτικά η ανακοίνωση ανέφερε:

"Δυστυχώς, μετά από επανειλημμένες έγγραφες και προφορικές οχλήσεις και προσκλήσεις μας προς τους συλλόγους αντισφαίρισης, οι οποίοι επί μήνες χρησιμοποιούν καθημερινά τα γήπεδα τένις - που κατά συμβατική υποχρέωση κατασκευάσαμε στο χώρο του νέου αθλητικού-ψυχαγωγικού κέντρου της ΑΕΛ - για υπογραφή σχετικού συμφωνητικού όρων χρήσης, διαπιστώσαμε την απόλυτη και παντελή αδιαφορία τους.

Η κατ’ εξακολούθηση μη προσέλευσή τους, θεωρείται πλέον προσβλητική αλλά κυρίως σκόπιμη και μας υποχρεώνει να αναστείλουμε την άδεια χρήσης των γηπέδων από τους συγκεκριμένους συλλόγους, καθώς ο νόμος μας καθιστά ως εταιρεία υπεύθυνους μεταξύ άλλων και για την περίπτωση οποιουδήποτε ατυχήματος στον χώρο, πόσο μάλλον τραυματισμού, αθλητών ή παραγόντων.

Λυπούμαστε, γιατί πρόκειται για απόφαση που μας είναι εξαιρετικά δυσάρεστη και ζητάμε ειλικρινά συγγνώμη από τους νεαρούς αθλούμενους, αλλά και τους γονείς τους, οι οποίοι καταβάλουν κανονικά το αντίτιμο προς τα σωματεία, όπως εκείνα απαιτούν για να τους εντάξουν και να τους διατηρήσουν ως μέλη στη δύναμή τους.

Επαναλαμβάνουμε δε, για πολλοστή φορά, ότι ουδέποτε μέχρι σήμερα εισπράξαμε από τα εν λόγω σωματεία οποιοδήποτε χρηματικό ποσό για λειτουργικά έξοδα, πόσο μάλλον ως τίμημα χρήσης, η οποία παρέχονταν απολύτως δωρεάν.

Υ.Γ. Είναι αυτονόητο ότι το ΤΑΔ Λάρισας (Αθλητικό Γυμνάσιο) θα εξακολουθήσει να χρησιμοποιεί τα γήπεδα κανονικά, βάσει των όρων χρήσης του από 03/11/09 υπογραφέντος σχετικού συμφωνητικού.

ΓΗΠΕΔΟ ΛΑΡΙΣΑΣ Α.Ε.".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου