Δευτέρα 22 Μαρτίου 2010

«Υπερπολύτιμος βαθμός»


Υπερπολύτιμο χαρακτήρισε το βαθμό που απέσπασε η ΑΕΛ στην Καβάλα ο Θοδωρής Τριποτσέρης μιλώντας στο sportlarissa. «Έτσι όπως ήρθανε και τα υπόλοιπα αποτελέσματα πιστεύω ότι αυτός ο βαθμός στο τέλος του πρωταθλήματος θα είναι υπερπολύτιμος, γιατί οι ομάδες κάτω από εμάς κερδίσανε όλες. Πιστεύω ότι θα πάμε μέχρι το τέλος για τη σωτηρία», τόνισε ο Έλληνας αμυντικός. Ενώ συνεχίζοντας χαρακτήρισε δίκαιο το αποτέλεσμα της αναμέτρησης. «Το παιχνίδι είχε εναλλαγές στο σκορ αφού μια φορά ήμασταν εμείς μπροστά στο σκορ και μια η Καβάλα. Πιστεύω πως όσοι παρακολουθήσανε το παιχνίδι είτε στο γήπεδο είτε από την τηλεόραση είδανε ένα καλό θέαμα από δυο ομάδες πολύ καλές ομάδες.. Έτσι όπως ήρθε το αποτέλεσμα και οι δυο ομάδες άξιζαν τουλάχιστον την ισοπαλία».

Όσο για τη φάση του πέναλτι που ήταν μια από τις φάσεις που εφεύρει ο Πέτρος Κωσταντινέας ήταν κατηγορηματικός : «Εγώ πιστεύω ότι δεν τον ακούμπησα. Πάω στον επόπτη και έρχεται και ο κ. Κωσταντινέας και τον ρωτάει «τι είδες;» και ο επόπτης του απάντησε «εγώ δεν είδα τίποτα, παρ’ το πάνω σου». Τώρα δε ξέρω τι να σας πω». Βέβαια αυτή η φάση δεν ήταν η μόνη «εφεύρεση» του ρέφερι της αναμέτρησης. Οι αρκετές του «εφευρέσεις», στην κυριολεξία «έχασε» τον έλεγχο του παιχνιδιού, έφεραν νεύρα και ερωτηθείς για το νεύρα που υπήρχαν με πρωταγωνιστή τον Τουμέρ Μετίν είπε : «Ότι γίνεται μένει μέσα στα αποδυτήρια. Δεν έγινε τίποτα. Ο Μετίν είναι ένας μεγάλος παίκτης με ισχυρή προσωπικότητα. Είμαστε όλοι μια οικογένεια, προπονητής και παίκτες. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Όλοι καλά».

Σίγουρα η εικόνα της ΑΕΛ στο δεύτερο μέρος, μέχρι το 80 περίπου, δεν είχε καμία σχέση με αυτή του πρώτου. Αν και πήγε στα αποδυτήρια προηγούμενη με 1-2 κατάφερε να βρεθεί πίσω στο σκορ. Ο Θοδωρής Τριποτσέρης για αυτή τη «μεταμόρφωση» της ομάδας τόνισε : «Στο ημίχρονο μπήκαμε μέσα στα αποδυτήρια και είπαμε πάμε να κρατήσουμε το αποτέλεσμα, να βγούμε μπροστά να βάλουμε και τρίτο γκολ. Εντάξει, γύρισε το παιχνίδι… παιχνίδι είναι δεν μπορείς να ξέρεις πως θα σου πάει. Τουλάχιστον, πήραμε το βαθμό που θα είναι υπερπολύτιμος».

Τέλος ερωτηθείς για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ τη χαρακτήρισε έναν ακόμη τελικό που θα είναι νικηφόρα με τη βοήθεια του κόσμου. «Πάμε να κερδίσουμε για να οριστικοποιηθεί η παραμονή μας στην κατηγορία. Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα. Μπορούμε και το αποδείξαμε. Μέσα στο Αλκαζάρ με τη βοήθεια του κόσμου μας μπορούμε να νικήσουμε τον ΠΑΟΚ και δε φοβόμαστε τίποτα. Είναι ένας ακόμα τελικός και με τη βοήθεια του κόσμου μας θα το πάρουμε το παιχνίδι».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου