Τρίτη 27 Απριλίου 2010

«Να ξαναφέρουμε την ομάδα ψηλά»


Αναλυτικά όσα δήλωσε ο ακραίος μπακ των "βυσσινί":

Τους λόγους που η ομάδα μπήκε σε περιπέτειες:
«Καταρχάς, η ΑΕΛ είναι μια ομάδα που έχει μεγάλη δυναμική. Το έχει αποδείξει με την κατάκτηση του Κυπέλλου, με το καλό ποδόσφαιρο που απέδιδε τα προηγούμενα χρόνια, αλλά και με τις υψηλές θέσεις που έπαιρνε στην βαθμολογία. Φέτος όμως, η χρονιά δεν ξεκίνησε καλά. Η διοίκηση προσπάθησε να αλλάξει το ρόστερ της ομάδας, παρόλο που η προηγούμενη χρονιά ήταν πετυχημένη. Ωστόσο, δεν υπήρχε ο απαιτούμενος χρόνος. Συνέβησαν ατυχίες, σαν να ‘άνοιξε το κουτί της Πανδώρας’. Αποκλειστήκαμε νωρίς από την Ευρώπη και εν συνεχεία ακολούθησε το τραγικό συμβάν του θανάτου του Ντε Νίγκρις. Πιστεύω ότι οι επιλογές παικτών που έγιναν, απέδειξαν ότι δεν μπορούσαν να ‘σηκώσουν το βάρος’ της φανέλας. Αυτός ο συνδυασμός πραγμάτων έκανε δύσκολη την κατάσταση. Ευτυχώς όμως, άπαντες συνειδητοποίησαν τι συνέβαινε. Κάναμε προς το τέλος πορεία πρωταθλητισμού και τελικά καταφέραμε να μείνουμε στην Σούπερ Λίγκα».

Το κατά πόσο η πρόσληψη του Παπακώστα βοήθησε την ομάδα:
«Κάθε αλλαγή προπονητή φέρνει θετική αύρα στα αποδυτήρια και στις τάξεις του κόσμου. Ο κ. Παπακώστας έριξε το βάρος στον ψυχολογικό τομέα και στην προσέγγιση του τρόπου παιχνιδιού της ομάδας. Σίγουρα έχει μεγάλο μερίδιο σε αυτή την επιτυχία. Θεωρώ πάντως, ότι η νίκη κόντρα στην ΑΕΚ αποτέλεσε το έναυσμα αυτής της προσπάθειας. Όχι μόνο επειδή πήραμε τους τρεις βαθμούς, αλλά γιατί παίξαμε καλό ποδόσφαιρο και αυτό μας ανέβασε ψυχολογικά».

Του στόχους της ΑΕΛ για τη νέα αγωνιστική περίοδο:
« Στόχος μας είναι να ξαναφέρουμε την ομάδα ψηλά. Είμαι αισιόδοξος ότι θα τα καταφέρουμε. Η ΑΕΛ πρέπει να πρωταγωνιστεί στις ομάδες της δεύτερης ‘ταχύτητας’. Το έχει ανάγκη η ομάδα. Από εκεί και πέρα, πρέπει να δώσουμε ιδιαίτερη σημασία στο κομμάτι του θεάματος».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου