Τρίτη 27 Απριλίου 2010

«Πρόκειται για μεμονωμένο περιστατικό»


Δημόσια συγγνώμη από τον Ατρόμητο ζήτησε η διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΛ 1964, για τα όσα συνέβησαν κατά την αποχώρηση της αποστολής της αθηναϊκής ομάδας από τη Λάρισα, λίγη ώρα μετά τον χθεσινό φιλικό αγώνα (1-1). Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση που εξέδωσαν οι «βυσσινί» αναφέρει τα εξής:

«Η ΠΑΕ ΑΕΛ 1964 εκφράζει βαθύτατη λύπη, αλλά και τη συγγνώμη της προς τη διοίκηση της ΠΑΕ Ατρόμητος, για το ατυχές συμβάν που έλαβε χώρα κατά την αναχώρηση της αποστολής της από την Λάρισα, μετά το πέρας του χθεσινού φιλικού αγώνα.

Είμαστε πεπεισμένοι ότι πρόκειται για μεμονωμένο περιστατικό, το οποίο εκτός από εμάς, κρίνεται καταδικαστέο κι από το σύνολο των Λαρισαίων φιλάθλων, οργανωμένων και μη, οι οποίοι απαιτείται να σταθούν ενεργά στο πλευρό μας για να πατάξουμε κάθε δυσφημιστικό φαινόμενο από το περιβάλλον της ομάδας μας.

Η νέα εποχή της ΑΕΛ δεν χωράει εκείνους που είτε ως άτομα, είτε ως ομάδες θλιβερής μειοψηφίας, δεν είναι σε θέση να αντιληφθούν το συμφέρον για το μέλλον της (αν στοιχειωδώς τους ενδιαφέρει) και εν γένει το μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου, στο οποίο φιλοδοξούμε να αναλάβουμε πρωταγωνιστικό ρόλο.

Σ΄ αυτή την προσπάθεια είναι φυσικά επιβεβλημένη και η ειλικρινής σύμπραξη των υπολοίπων ΠΑΕ, ώστε να προστατευτεί το κύρος και η αξιοπιστία όλων μας, απέναντι σε όποιον πιστεύει ότι μπορεί να δρα ανεξέλεγκτα, προβοκάροντας κάθε υγιή άποψη και πρωτοβουλία».

Comments

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου