Παρασκευή 21 Μαΐου 2010

1.000.000 ευρώ για τέσσερις παίκτες…


Η μεταγραφική περίοδος ξεκίνησε νωρίς για την Α.Ε.Λ., καθώς πραγματοποίησε πρώτη απ’ όλες τις ομάδες της Σούπερ Λίγκα την πρώτη της μεταγραφή, που ήταν η απόκτηση του Στάθη Ταυλαρίδη, αλλά από κει και πέρα υπήρξε μια ηρεμία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η λαρισινή ομάδα θέλει τέσσερις παίκτες πρώτης γραμμής στις θέσεις του αριστερού χαφ (παίκτη τύπου Μπλάτζεκ), του κεντρικού χαφ, του τερματοφύλακα και του σέντερ φορ, δίνοντας για τον τελευταίο 400.000 ευρώ και συνολικά για τους τέσσερις παίκτες θα διατεθούν 1.000.000 ευρώ. Στο μεταξύ, χθες διέρρευσε από μάνατζερ ότι η Α.Ε.Λ. ψάχνει και σέντερ μπακ αριστεροπόδαρο, αλλά δεν γνωρίζουμε το ποσό που θα διατεθεί για την απόκτησή του.

Η ουσία είναι ότι αυτή τη στιγμή εξετάζονται ονόματα παικτών, αλλά δεν υπάρχει κανένας που να του έγινε επίσημη κρούση, πλην του Τσέζαρεκ, αλλά ο συγκεκριμένος παίκτης, που πέρυσι αγωνιζόταν στον Αστέρα Τρίπολης, προσπαθεί να βρει ομάδα του εξωτερικού για να συνεχίσει την καριέρα του.

Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ

Χθες ήταν η τελευταία προπόνηση των παικτών της Α.Ε.Λ. που έγινε υπό τις οδηγίες του Γιάννη Παπακώστα και η ευχάριστη έκπληξη ήταν η παρουσία του Στέλιου Βενετίδη, που γυμνάστηκε κανονικά (τρέξιμο και γυμναστήριο), ενώ από την πρώτη ομάδα πήραν ακόμα μέρος οι Μάλαρτζ, Μπαλής, Σιατραβάνης, Λύτρας, Καρανίκας κα Μπαϊμάκης.

Ο Παπακώστας αποχαιρέτησε τους παίκτες και τους έδωσε ραντεβού για την 1η Ιουλίου, που θα αρχίσει η προετοιμασία για τη νέα αγωνιστική περίοδο, ενώ το βασικό στάδιο θα γίνει στο Καρπενήσι, από 10 έως 26 Ιουλίου.

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΟΠΑΠ

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρόεδρος της Α.Ε.Λ., Κωστής Πηλαδάκης, σήμερα θα έχει συνάντηση με στελέχη του ΟΠΑΠ, με τους οποίους θα συζητήσει το ενδεχόμενο συμμετοχής της κρατικής εταιρίας στοιχήματος με ενοικίαση από πράκτορα μαγαζιού στο εμπορικό κέντρο και να ανοίξει πρακτορείο στο συγκεκριμένο χώρο, καθώς θεωρεί ότι θα ανέβει αρκετά η προσέλευση του κόσμου.

Του Σωτ. Κέλλα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου