Δευτέρα 31 Μαΐου 2010

Σε ρυθμούς …«βόμβας» η ΑΕΛ!


Σε συζητήσεις με ποδοσφαιριστές που αν έρθουν στην Λάρισα θα προκαλέσουν «πάταγο» τονίζει πως βρίσκεται η διοίκηση και πρώτο μέλημα του προέδρου Κώστα Πηλαδάκη είναι η μεταγραφή γνωστού παίκτη, ώστε να ανέβει επίπεδο ο σύλλογος.
Ούτε ένα, ούτε δύο αλλά εφτά ποδοσφαιριστές μεγάλης κλάσης και ευρέως γνωστοί βρίσκονται στην μεταγραφική «λίστα» της Λάρισας, ενώ όπως τονίζουν οι άνθρωποι των «βυσσινί» αν αποκτηθεί τουλάχιστον ένα από αυτά τα ονόματα θα δημιουργηθεί …πάταγος σε κάθε φίλο του θεσσαλικού συλλόγου.

Όπως προκύπτει μάλιστα από το ρεπορτάζ ο πρόεδρος των «βυσσινί», Κώστας Πηλαδάκης αναμένεται να βρεθεί μέσα στην εβδομάδα σε χώρα του εξωτερικού, προκειμένου να συζητήσει από κοντά με γνωστό επιθετικό, ο οποίος θα είναι ο αντικαταστάτης του Κουζέν και παράλληλα είναι και …μεγάλο «όνομα».

Παράλληλα, όσον αφορά το νέο «παλάτι» της ΑΕΛ, ο πρόεδρος των «βυσσινί» δηλώνει στο περιβάλλον του ενθουσιασμένος από το γεγονός πως έως τώρα έχουν κλειστεί επτά σουίτες και περιμένει ανταπόκριση και στα εισιτήρια διαρκείας, ώστε κινήσεις σαν και αυτές που ετοιμάζονται να καταστούν δυνατές.
Από την άλλη, στη λίστα του Παπακώστα υπάρχουν παίκτες που αγωνίζονται στο αριστερό άκρο της μεσαίας γραμμής, αμυντικοί μέσοι, επιθετικοί, αλλά και στόπερ. Τις επόμενες μέρες αναμένεται να «τρέξουν» τα μεταγραφικά θέματα των Θεσσαλών και να ανακοινωθεί και η δεύτερη μεταγραφή μετά τον Στάθη Ταυλαρίδη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου