Δευτέρα 17 Μαΐου 2010

Οι Ισραηλινοί θέλουν τον Τουάμα


Στην πατρίδα του βρίσκεται εδώ και περίπου 15 ημέρες ο Σαλίμ Τουάμα και αυτό όπως είναι φυσικό έχει δώσει την αφορμή για να φουντώσουν τα σενάρια επιστροφής του στο ισραηλινό πρωτάθλημα.

Ο αριστεροπόδαρος μέσος της ΑΕΛ, που ως γνωστόν αποχώρησε πριν την ολοκλήρωση των προπονήσεων εξαιτίας μίας επέμβασης που είχε κάνει στο δάχτυλο του ποδιού του και εξαιτίας της κλήσης του από την εθνική ομάδα για κάποια φιλικά παιχνίδια, συνεχίζει να διαθέτει ένα ιδιαίτερα καλό όνομα στην πατρίδα του (μην ξεχνάμε ότι είναι ένας από τους παίκτες που αγωνίζονται στο εξωτερικό) και πάντα ενδιαφέρει τις ισχυρές ομάδες του Ισραήλ.

Σύμφωνα με τα ισραηλινά ΜΜΕ, ο Τουάμα έχει μπει στο "μικροσκόπιο" της Χάποελ Τελ Αβίβ (της νταμπλούχου της χώρας) και εξετάζεται με ιδιαίτερη σοβαρότητα η περίπτωσή του. Τα δημοσιεύματα κάνουν λόγο βέβαια για τη δέσμευση του Τουάμα με την ΑΕΛ, επισημαίνοντας όμως ότι αν η Χάποελ δαπανήσει ένα ποσό που θα πάει στην ΑΕΛ, θα τον αποκτήσει, καθως οι "βυσσινί" δεν έχουν μείνει απόλυτα ικανοποιημένοι με την απόδοσή του.

Είναι δημοσιεύματα τα οποία δείχνουν να έχουν σχέση με την πραγματικότητα, αν δεχτούμε φυσικά ότι η λαρισινή ομάδα έχει αρχικά προτείνει μία μείωση αποδοχών στον Τουάμα και του έχει επισημάνει ότι δεν είναι αρνητική στο να συνεχίσει την καριέρα του σε κάποια άλλη ομάδα. Αν φυσικά και η ίδια ικανοποιηθεί οικονομικά, μιας και το περασμένο καλοκαίρι είχε δαπανήσει ένα σημαντικό ποσό για να τον αποκτήσει από τη Σταντάρ Λιέγης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου