Τρίτη 18 Μαΐου 2010

Παπακώστας: «Ομάδα αντάξια του γηπέδου μας»


Ομάδα που να είναι αντάξια του νέου γηπέδου της Λάρισας και παίκτες που θα έχουν φιλοδοξίες και θα μπορέσουν να πάμε την ομάδα του Κάμπου ψηλά προανήγγειλε ο τεχνικός των «βυσσινί», Γιάννης Παπακώστας μιλώντας στο επίσημο περιοδικό της Λάρισας, το οποίο θα κυκλοφορήσει την Πέμπτη στις 20 Μαΐου. Παράλληλα αναφέρεται και στην μεταγραφή του Στάθη Ταυλαρίδη.

Για την αξιοποίηση των ταλέντων: «Πρέπει να κάνεις άνω κάτω το νομό κι όλη τη Θεσσαλία για να βρεις τους καλύτερους σε όλες τις ηλικίες. Παιδιά γρήγορα, δυνατά, με τεχνικά στοιχεία που να λογίζονται ως ταλέντα. Μετά την ανίχνευση, πρέπει να μπουν σε προγράμματα, για να αναδειχθούν οι καλύτεροι. Συζητήσαμε με τον πρόεδρο και θα προσπαθήσουμε να φτιάξουμε ένα μοντέλο καλλιέργειας αυτών των ποδοσφαιριστών».

Για το ρόστερ: «Θεωρητικά μ’ ενδιαφέρει να ‘χω ρόστερ με 26-27 άτομα, εκ των οποίων 3-4 ταλαντούχα παιδιά, που να πείθουν ότι στην πορεία μπορούν να διεκδικήσουν θέση στην ενδεκάδα».

Για την προοπτική του νέου γηπέδου: «Οι απαιτήσεις είναι μεγάλες. Καλούμαστε να δημιουργήσουμε μια ομάδα αντάξια των προσδοκιών ενός νέου γηπέδου, όπου θα παίζεται φανταστικό ποδόσφαιρο και θα επιτυγχάνονται μεγάλα αποτελέσματα. Κι είναι όλος ο συνδυασμός που μας ιντριγκάρει, δηλαδή το όραμα της δημιουργίας μιας ομάδας που θα κυριαρχεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο έχοντας ισχυρά θεμέλια. Γι’ αυτό από την πρώτη στιγμή επισήμανα τον τρόπο που με προσέγγισε ο κ. Πηλαδάκης».

Για τις μεταγραφές: «Οι ποδοσφαιριστές που θα έρθουν θέλουμε να ‘ναι καλοί αθλητές, να ‘χουν παιδεία σε ζητήματα τακτικής, να ‘ναι γρήγοροι και με επαρκή τεχνικά χαρακτηριστικά. Επίσης, πρέπει να ‘χουν κίνητρα και φιλοδοξίες, ώστε να λειτουργήσουν ως στελέχη μιας ικανής ομάδας».

Για τον Στάθη Ταυλαρίδη: «Έχει παραστάσεις από ένα πρωτάθλημα καλύτερο από το δικό μας, είναι Έλληνας και μάλιστα χαρακτήρας που δεν έδωσε ποτέ δικαίωμα για σχόλια, διακρίνεται για τον επαγγελματισμό του, είναι σε ιδανική ηλικία κι έτσι έχουμε τη δυνατότητα σε μια σημαντική θέση να βάλουμε έναν παίκτη από τον οποίο περιμένουμε να μας δώσει πλεονέκτημα στο χώρο του, σε σχέση με τις άλλες ομάδες».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου