Παρασκευή 28 Μαΐου 2010

Τέλος ο Τσούμαρης


Παρελθόν από το πόστο του υπεύθυνου επικοινωνίας αποτελεί ο Χρήστος Τσούμαρης, όπως ανακοίνωσε η «βυσσινί» ΠΑΕ, το απόγευμα της Παρασκευής. Παράλληλα ο κ. Τσούμαρης ευχαρίστησε τον κ. Πηλαδάκη για την συνεργασία που είχαν.

«Ευχαριστώ την ΠΑΕ ΑΕΛ 1964, για όσα υλικά και ηθικά μου πρόσφερε από το 2002 που έγινα στέλεχός της, όπως ευχαριστώ ξεχωριστά τον καθέναν από τους συναδέλφους μου στην ομάδα, καθώς και τους εκπροσώπους των ΜΜΕ, για την άψογη συνεργασία μας.

Επίσης, ευχαριστώ και προσωπικά τον πρόεδρό της Κώστα Πηλαδάκη και τον αντιπρόεδρο, Κώστα Κωνστάντο, οι οποίοι το 2008 με τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους και με επανέφεραν στο πόστο απ’ το οποίο είχα παραιτηθεί δύο χρόνια πριν, για λόγους που δεν είχαν καμία σχέση μ’ εκείνους.

Ένας εργασιακός χώρος μπορεί να γεννά διαφορές ή και πικρίες στην επαγγελματική διαδρομή κάθε εργαζόμενου, αλλά αυτό δεν έχει καμία σχέση με την αντικειμενικότητα με την οποία προσπαθώ πάντα να αντιμετωπίζω πρόσωπα και καταστάσεις. Το ίδιο θα κάνω και στη συνέχεια της δημοσιογραφικής μου διαδρομής, όποιο μέσο κι αν κληθώ να υπηρετήσω.

Γι’ αυτό και πάνω απ’ όλα, με το αίσθημα ευθύνης που με διακατέχει ως επαγγελματία, φίλαθλο, οπαδό και άνθρωπο, το μόνο που θέλω να πω είναι ότι η ΑΕΛ βρίσκεται μπροστά στη μεγαλύτερη ευκαιρία της ιστορίας της και θα ‘ναι έγκλημα να πάει χαμένη», ήταν τα όσα είπε ο κ. Τσούμαρης.

«Η ΠΑΕ ΑΕΛ 1964 κάνει γνωστό ότι λύθηκε η συνεργασία της με τον υπεύθυνο Επικοινωνίας, δημοσιογράφο Χρήστο Τσούμαρη, τον οποίο ευχαριστεί για την προσήλωση και την εν γένει προσφορά του στην ομάδα, καθώς την υπηρέτησε με συνέπεια επί σειρά ετών. Του εύχεται, δε, κάθε επιτυχία στη συνέχεια της προσωπικής και επαγγελματικής του πορείας», ανέφερε η ανακοίνωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου