Τετάρτη 26 Μαΐου 2010

«Όλοι έξω είναι παρά την …κρίση»


Δηλώσεις στις οποίες τόνισε ότι η οικονομική κρίση δεν έχει επηρεάσει τη ζωή των Ελλήνων έκανε ο ποδοσφαιριστής της Λάρισας, Σάντερ Πούρι που μεταξύ άλλων εξέφρασε και τις φιλοδοξίες που έχει με τον σύλλογο της Θεσσαλίας. Σε εφημερίδα της Εσθονίας μίλησε ο μέσος της ΑΕΛ, Σάντερ Πούρι, ο οποίος έδειξε να …παραξενεύτηκε από το γεγονός ότι παρά την κρίση που ταλαιπωρεί την Ελλάδα, όλοι στην θεσσαλική πόλη βρίσκονται στις ταβέρνες και τις καφετέριες:

«Δεν βλέπω κάτι διαφορετικό. Αν περπατήσεις μέσα στην πόλη, οι καφετέριες και οι ταβέρνες είναι γεμάτες από κόσμο. Ίσως ο κόσμος ξοδεύει περισσότερα από όσα μπορεί», είπε αρχικά ο μέσος των «βυσσινί» και στη συνέχεια τόνισε:

«Όλα είναι εντάξει με τους μισθούς. Παντού στην Ελλάδα υπάρχουν κάποιες καθυστερήσεις, αλλά δεν έχω κανένα παράπονο από τη διοίκηση».

Ο νεαρός άσος μίλησε και για την επιλογή του να «μετακομίσει» στην Λάρισα, τονίζοντας πως είναι απόλυτα δικαιωμένος και ικανοποιημένος που αγωνίζεται στους «βυσσινί»:

«Δεν έχω μετανιώσει που πήγα στη Λάρισα. Είναι μια ομάδα πάνω από το μέσο όρο των υπολοίπων στο ελληνικό πρωτάθλημα. Κατάφερα να προσαρμοστώ γρήγορα και να βοηθήσω την ομάδα. Χαίρομαι που ο σύλλογος έχει μεγάλες φιλοδοξίες και από το φθινόπωρο θα αγωνιζόμαστε σε ένα καινούριο γήπεδο.
Το κλίμα στην ομάδα είναι πολύ καλό και έχει γίνει κάτι σαν παράδοση όποτε κάποιος έχει γενέθλια να κάνει το τραπέζι στους υπολοίπους».

Ο Πούρι μίλησε για τις δυσκολίες που συνάντησε η Λάρισα σχετικά με το μέλλον της στην Superleague, ενώ ανέφερε ότι στο μέλλον όλα θα είναι διαφορετικά:

«Αντιμετωπίσαμε δυσκολίες, αλλά τα καταφέραμε και τώρα είμαι ήρεμος. Χαίρομαι πολύ για το γκολ που πέτυχε απέναντι στον ΠΑΟΚ και ουσιαστικά η νίκη αυτή μας εξασφάλισε την παραμονή στην κατηγορία.
Δεν σκέφτομαι καθόλου ότι έχω συμβόλαιο για ακόμη 4,5 χρόνια. Αντιμετωπίζω κάθε σεζόν ξεχωριστά. Εύχομαι να τα πάω καλά την επόμενη περίοδο και αν συμβεί αυτό, όλα είναι πιθανά. Πολλοί παίκτες που τώρα αγωνίζονται στις μεγαλύτερες ομάδες της χώρας έχουν περάσει από τη Λάρισα»

Τέλος, ο μέσος από την Εσθονία μίλησε και για την …αναγνωρισιμότητα που έχει στην πόλη της Λάρισας:

«Ο κόσμος είναι πολύ φιλικός. Μπορώ να πω ότι με αναγνωρίζουν στη Λάρισα περισσότερο από ό,τι στο Ταλίν και δεν περνά μία μέρα που να μη δώσω αυτόγραφο σε κάποιον φίλαθλο στο δρόμο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου