Δευτέρα 17 Μαΐου 2010

Δώστε όνομα στο νέο γήπεδο της ΑΕΛ


Σχετικά με την ονοματοδοσία του νέου γηπέδου της ομάδας μας, η ΠΑΕ ΑΕΛ 1964 ανακοίνωσε τα εξής:

"1.Από χθες ξεκίνησε διαγωνισμός για την ανάδειξη του ονόματος που θα φέρει το νέο γήπεδο της ομάδας μας, με την παράκληση να προταθούν ονόματα σύντομα και εύηχα, τα οποία θα ευνοούν την καθιέρωση και χρήση τους, καλύπτοντας, ταυτόχρονα, τη διαχρονικότητα ενός τέτοιου έργου.

2.Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμμετάσχουν καταθέτοντας εγγράφως και επωνύμως τις προτάσεις τους αποκλειστικά στα γραφεία της ΠΑΕ, με τους ακόλουθους τρόπους: α) ταχυδρομική επιστολή (Ερυθρού Σταυρού 1-3, Τ.Κ. 41221), β) αποστολή e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@ael1964.gr Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. και γ) αποστολή fax (2410 535505). Ιδιαίτερη είναι η παραίνεση που απευθύνει η ΠΑΕ ΑΕΛ 1964 προς τους μαθητές, προκειμένου να συμμετάσχουν μαζικά στη διαδικασία, με το νεανικό ενθουσιασμό και την φαντασία τους.

3.Η διάρκεια του διαγωνισμού θα είναι ενός μήνα, με καταληκτική ημερομηνία κατάθεσης προτάσεων την Παρασκευή 18 Ιουνίου.

4.Στη συνέχεια, η διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΛ 1964 θα προκρίνει προς ψηφοφορία τα 3 έως 5 επικρατέστερα ονόματα, τα οποία θα πληρούν τις ανωτέρω (παράγραφος 1) προϋποθέσεις. Η ψηφοφορία θα διαρκέσει μια εβδομάδα και οι φίλαθλοι θα μπορούν να συμμετάσχουν σε αυτή καταθέτοντας τη μοναδική ψήφο τους α) σε κάλπη η οποία θα στηθεί για τον σκοπό αυτό στο «Vissini Store» (οδός Μανωλάκη 1) και β) σε ειδική ενότητα στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας μας, www.ael.gr ή www.ael1964.gr.

5.Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν μετά από την ολοκλήρωση της διαδικασίας ψηφοφορίας στα τέλη Ιουνίου.

ΕΠΑΘΛΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ: Ο φίλαθλος που θα έχει προτείνει το επικρατέστερο όνομα, θα κερδίσει τα εξής έπαθλα: α) 3.000 € μετρητά και ένα 3ετές εισιτήριο διαρκείας. Σε περίπτωση που το επιλεχθέν όνομα του νέου γηπέδου προταθεί από περισσότερους από έναν φιλάθλους, θα διενεργηθεί κλήρωση".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου