Πέμπτη 24 Ιουνίου 2010

«Μένω στην ΑΕΛ»


Αν και είναι παίκτης της ΑΕΛ αποτέλεσε αντικείμενο συζήτησης της τελευταίες μέρες εξαιτίας ενός δημοσιεύματος της Χουριέτ που έφερε τη Γαλατά να ενδιαφέρεται για την απόκτηση του. Αναφερόμαστε στον Γιάν Μπάζεκ ο οποίος σε δηλώσεις του σε τσέχικη ιστοσελίδα, μετά την ολοκλήρωση ενός τουρνουά στο οποίο ο Ρούντι Σκάτσελ πέτυχε οκτώ γκολ, επεσήμανε ότι την επόμενη χρονιά θα είναι παίκτης της ΑΕΛ.

«Τόσο ο πρόεδρος όσο και ο προπονητής είναι ευχαριστημένοι από την παρουσία μου. Θα είμαι... Έλληνας και την επόμενη χρονιά, είτε ως δανεικός, είτε με την ΑΕΛ να έχει αγοράσει το δικαιώματά μου. Απ’ όσο ξέρω οι δύο ομάδες βρίσκονται σε διαδικασία συμφωνίας και εγώ ξέρω ότι σύντομα θα ξεκινήσω προπονήσεις με την ομάδα μου. Όπως και να έχει και φέτος θα αγωνίζομαι στην ΑΕΛ», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Τσέχος επιθετικός και συνέχισε : «Σε λίγες μέρες φεύγω για την Ελλάδα, αφού την πρώτη του Ιούλη ξεκινάμε την προετοιμασία. Δε ξέρω πότε αρχίζει το νέο πρωτάθλημα, ούτε το τι θα περιλαμβάνει η προετοιμασία μας. Στην Λάρισα η θερμοκρασία είναι αρκετά υψηλή και ελπίζω πως θα πάμε σε κάποιο βουνό για να κάνουμε την προετοιμασία μας».

Στη συνέχεια ο ξανθομάλλης επιθετικός επισημαίνει ότι η περσινή χρονιά ήταν πάρα πολύ δύσκολη για την ΑΕΛ τονίζοντας πως «όταν πήγα στην ομάδα αυτή πάλευε για τη σωτηρία της. Ήταν η πρώτη φορά που παλεύω να σωθώ. Μαζί με μένα πήγανε κι άλλοι παίκτες και αυτό το έκανε πιο δύσκολο. Κάναμε μια καλή πορεία τα τελευταία παιχνίδια και είμαστε περήφανοι που πετύχαμε το στόχο μας».

Τέλος ο Γιάν Μπλάζεκ δεν παρέλειψε να μιλήσει για το νεό γήπεδο σημειώνοντας πως «τον Νοέμβριο θα μπούμε στο νέο μας γήπεδο και ο στόχος μας είναι η είσοδός μας στην πρώτη πεντάδα του πρωταθλήματος»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου