Σάββατο 26 Ιουνίου 2010

Το πρόγραμμα προετοιμασίας της ΑΕΛ


Οριστικοποιήθηκε το πρόγραμμα προετοιμασίας της ΑΕΛ για τη νέα αγωνιστική περίοδο 2010-11, το οποίο περιλαμβάνει τρία στάδια (Λάρισα, Καρπενήσι, Ιταλία) και μια σειρά φιλικών αγώνων με ισχυρούς αντιπάλους εντός και εκτός συνόρων.

Η επίσημη πρώτη της ομάδας μας θα γίνει την Πέμπτη 1η Ιουλίου, το απόγευμα στο Στάδιο Αλκαζάρ, με τις πόρτες ανοιχτές για τους φίλους της ΑΕΛ.

Στις 12 Ιουλίου η αποστολή θα μεταβεί στο Καρπενήσι, όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 26 του ιδίου μήνα για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της, το οποίο εκτός από προπονήσεις θα περιλαμβάνει και φιλικά τεστ. Επί του παρόντος, έχει προγραμματιστεί αναμέτρηση με τον Ατρόμητο στις 19 Ιουλίου.

Ακολουθεί επιστροφή στη βάση και αναχώρηση για την Ιταλία, για το δεύτερο στάδιο που θα πραγματοποιηθεί το διάστημα 30 Ιουλίου έως 9 Αυγούστου στην κωμόπολη Acqui Terme (με επίσημο πληθυσμό 20.488 κατοίκους) της περιφέρειας Piedmont στην επαρχία της Αλεσάντρια. Η τοποθεσία βρίσκεται σε απόσταση περίπου μίας ώρας από το Μιλάνο, στα βορειοδυτικά της χώρας.

Η ΑΕΛ θα φιλοξενηθεί στις εγκαταστάσεις του “Grand Hotel Nuove Terme” που αποτελεί προορισμό προετοιμασίας για παραδοσιακές δυνάμεις του ιταλικού ποδοσφαίρου, όπως η Γιουβέντους, η Τζένοα και η Τορίνο. Στη διάθεση της ΑΕΛ θα υπάρχουν δύο γήπεδα με φυσικό και ένα με τεχνητό χλοοτάπητα, γυμναστήριο, πισίνα, καθώς και όλες οι ανέσεις που προσφέρει το τεσσάρων αστέρων ξενοδοχείο.

Στη διάρκεια της παραμονή της επί ιταλικού εδάφους η ομάδα μας θα δώσει μια σειρά δυνατών φιλικών αγώνων με ομάδες του Campionato. Πιο συγκεκριμένα την 1η Αυγούστου θα αντιμετωπίσει τη Μπρέσια (κέρδισε φέτος της προαγωγή της στην πρώτη κατηγορία) και την 5η του ιδίου μήνα την Κιέβο. Εκκρεμεί η οριστικοποίηση ακόμη μιας φιλικής αναμέτρησης στις 7 ή 8 Αυγούστου.

Οι ακριβείς ώρες διεξαγωγής και τα γήπεδα που θα φιλοξενήσουν τους αγώνες, θα ανακοινωθούν το προσεχές διάστημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου