Σάββατο 31 Ιουλίου 2010

Ταλ για 2 χρόνια


Σήμερα η ΑΕΛ ανακοίνωσε την απόκτηση του Ιμπραϊμ Ταλ για τα επόμενα δύο χρόνια. Συγκεκριμένα αναφέρει:

Η ΠΑΕ ΑΕΛ 1964 ανακοινώνει την απόκτηση του Ιμπραϊμ Ταλ. Ο διεθνής Σενεγαλέζος αμυντικός συμφώνησε και υπέγραψε με την ομάδα μας συμβόλαιο διάρκειας 2 ετών.

Ο Ταλ έρχεται για να προσφέρει πολύτιμες λύσεις στην αμυντική γραμμή της ομάδας μας, αφού έχει τη δυνατότητα να αγωνίζεται εξίσου αποτελεσματικά τόσο στο κέντρο όσο και στο δεξί άκρο της.

Σενεγαλέζος στην καταγωγή, αλλά Γάλλος στην υπηκοότητα γεννήθηκε στις 23 Ιουνίου του 1981 στο Ομπερβιλιέ (προάστιο του Παρισιού) και ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του σταδιοδρομία από τη Λουάν-Κουζό, ομάδα της 3ης κατηγορίας. Ουσιαστικά, αναδείχθηκε και καθιερώθηκε στη Σοσό, στην οποία μεταγράφηκε το καλοκαίρι του 2002 και παρέμεινε για 3 χρόνια, καταγράφοντας συνολικά 67 επίσημες συμμετοχές στο πρωτάθλημα. Ήταν η περίοδος κατά την οποία οι πολύ καλές του εμφανίσεις του άνοιξαν την πόρτα την εθνικής ομάδας της Σενεγάλης, με τη φανέλα της οποίας αγωνίστηκε συνολικά 24 φορές.

Το 2005 ήρθε η μεταγραφή στη Σκωτία για λογαριασμό της Χαρτς και παρά το γεγονός ότι η κατάσταση δεν ήταν εξ αρχής ιδανική για εκείνον λόγω της παρουσίας του τότε προπονητή της ομάδας, Τζορτζ Μπέρλι, κατάφερε να κερδίσει χρόνο συμμετοχής και να παίξει 39 ματς, σκοράροντας, μάλιστα, 4 φορές στο πρωτάθλημα. Ταυτόχρονα απέκτησε πολύτιμες εμπειρίες αγωνιζόμενος με τους Σκωτσέζους στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Μάλιστα ευτύχησε να χριστεί σκόρερ στη νίκη της ομάδας του επί της Σιρόκι Μπρίγιεκ (3-0). Το 2008 ήρθε ο επαναπατρισμός για λογαριασμό της Ναντ, η οποία την περίοδο εκείνη είχε μόλις επιστρέψει στην πρώτη κατηγορία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου