Τρίτη 6 Ιουλίου 2010

Αρχιπροπονητής ο Νίκος Βλαχούλης

Η Αθλητική Ένωση Λάρισας-Α.Ε.Λ. 1964 Α.Σ. βρίσκεται στην ιδιαίτερα ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με τον κ. Νίκο Βλαχούλη που αναλαμβάνει τη θέση του αρχιπροπονητή στα τμήματα υποδομής ποδοσφαίρου του σωματείου.

Μετά από μια πλούσια καριέρα ως ποδοσφαιριστής (Α.Ε.Λ., Πανσερραϊκός, Νίκη Βόλου, Π.Ο.Ε., Τοξότης Λάρισας) και ως προπονητής σε ομάδες Β’, Γ’ και Δ’ Εθνικής κατηγορίας (Α.Ε.Λ., Τρίκαλα, Απόλλων Λάρισας, Ηρακλής Λάρισας, Τοξότης Λάρισας, Αχιλλέας Φαρσάλων, Νέοι Πόροι κ.α.), ο Νίκος Βλαχούλης επιστρέφει στο σωματείο όπου έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα με τη φανέλα της Α.Ε.Λ., προκειμένου να μεταλαμπαδεύσει την γνώση και την εμπειρία του αλλά και την αγάπη του για τη βυσσινί φανέλα στους νεαρούς ποδοσφαιριστές των ακαδημιών της.

Μπροστά του έχει το δύσκολο και σημαντικό έργο της αναδιοργάνωσης των τμημάτων υποδομής ποδοσφαίρου και την ευθύνη της εύρυθμης λειτουργίας τους πάνω σε νέες βάσεις, με σκοπό το ποδοσφαιρικό τμήμα της Ερασιτεχνικής Α.Ε.Λ. να ξανακατακτήσει την αίγλη του παρελθόντος. Στο δύσκολο έργο του, δεδομένες πρέπει να θεωρούνται οι ευχές όλων των φίλων της Α.Ε.Λ. για Καλή Επιτυχία.



Ιστορική φωτογραφία της ποδοσφαιρικής ομάδος της ΑΕΛ από 1977-78,
στην οποία απεικονίζεται και ο κ. Βλαχούλης.
(πηγή: Η Ιστορία της ΑΕΛ 1964-1998, Κώστας Αργύρης-Δημήτρης Σακελλάρης, Εκδόσεις-Η Πρώτη)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου