Σάββατο 31 Ιουλίου 2010

Νέο ταξίδι


Μετά την επιστροφή από την Ιταλία στην Ελλάδα, στο πλαίσιο της προετοιμασίας, η ΑΕΛ έχει προγραμματίσει να δώσει δύο φιλικά. Θα αντιμετωπίσει τόσο τον Πιερικό όσο και τον Ολυμπιακό Βόλου, στις 13 και τις 18 Αυγούστου, αντίστοιχα. Από το ματς με την ομάδα της Μαγνησίας ως την έναρξη του πρωταθλήματος απομένουν δέκα ημέρες. Έτσι, οι «βυσσινί» είναι σε αναζήτηση αντιπάλου για αγώνα το τελευταίο Σαββατοκύριακο (21-22/8).

Είναι χαρακτηριστικό πως η ΑΕΛ είχε δεχθεί πρόσκληση από την ισπανική Τενερίφη, για να μεταβεί στα Κανάρια Νησιά και να παίξει με το σύλλογο της Σεκούντα Ντιβιζιόν. Όμως, πρόκειται για ένα πολύωρο ταξίδι και η ταλαιπωρία θα ήταν αρκετά μεγάλη. Έτσι, από την πλευρά της λαρισινής ομάδας, ευχαρίστησαν τους Ισπανούς για την πρόσκληση, εξηγώντας για ποιο λόγο δεν την έκαναν αποδεκτή.

Αυτό, πάντως, δεν σημαίνει ότι έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο να μεταβεί η ΑΕΛ στο εξωτερικό για ένα δυνατό τεστ, το οποίο θα αποτελέσει την πρόβα τζενεράλε, ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος της περιόδου 2010-11 και της αναμέτρησης με τον Ατρόμητο στο στάδιο Αλκαζάρ. Οι συζητήσεις με διάφορες ομάδες είναι σε εξέλιξη και μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένονται οι τελικές αποφάσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου