Τετάρτη 21 Ιουλίου 2010

Κούραση και γήπεδο φέρνουν προβλήματα


Μετά από δέκα ημέρες προπονήσεων στο Καρπενήσι άρχισαν να εμφανίζονται και τα πρώτα προβλήματα για τον Γιάννη Παπακώστα. Η επιβάρυνση που δέχονται οι παίκτες του αυτή την περίοδο είναι δεδομένη, αλλά σαν να μην έφτανε αυτό έχουν και έναν επιπλέον παράγοντα επιβάρυνσης να επιλύσουν.

Από την πρώτη στιγμή γράφουμε και ξαναγράφουμε για την ακαταλληλότητα του αγωνιστικού χώρου του γηπέδου «Avaris» στις εγκαταστάσεις της πρώην «Πειραϊκης – Πατραϊκής». Έχοντας κάνει ήδη 18 προπονήσεις σε αυτόν τον αγωνιστικό χώρο τα πρώτα σημάδια προβλημάτων έχουν αρχίσει να εμφανίζονται. Κι αν η κούραση αυτή την περίοδο είναι κάτι το φυσιολογικό η επιπλέον επιβάρυνση από τον αγωνιστικό χώρο είναι κάτι που χρήζει άμεσης λύσης. Βέβαια, να τονίσουμε πως την Τετάρτη πραγματοποιήθηκαν κάποιες βελτιωτικές εργασίες στο γήπεδο και πλέον όλοι περιμένουν αυτές να έχουν θετικά αποτελέσματα.

Έτσι, χωρίς την παρουσία του Βιέρα πραγματοποιήθηκε η σημερινή προπόνηση. Ο Ουρουγουανός τερματοφύλακας αν και κατέβηκε μαζί με όλη την υπόλοιπη αποστολή στο γήπεδο, παρόλα αυτά δεν προπονήθηκε και επέστεψε και πάλι στο ξενοδοχείο για να κάνει ειδικό πρόγραμμα στην πισίνα. Ο διεθνής πορτιέρο έχει ενοχλήσεις στους κοιλιακούς και θα μείνει 2-3 μέρες εκτός προπονήσεων. Όμως τα προβλήματα έχουν και συνέχεια. Ο Παναγιώτης Κατσιαρός αποχώρησε από την προπόνηση έχοντας ενοχλήσεις στους προσαγωγούς απόρια τόσο της κούρασης όσο και του κακού αγωνιστικού χώρου. Εκτός του αριστερού οπισθοφύλακα με μικροπροβλήματα, εξαιτίας χτυπημάτων που δέχθηκαν κατά τη διάρκεια του διτέρματος, αποχώρησαν και οι Μπλάζεκ και Σιατραβάνης. Βέβαια, καμία από τις δυο περιπτώσεις να εμπνέει ανησυχία καθώς πρόκειται για χτυπήματα πάνω στην προπόνηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου