Σάββατο 31 Ιουλίου 2010

«Η ΑΕΛ είναι φιλόδοξη ομάδα»


Νέο μέλος της «βυσσινί» οικογένειας είναι ο Ιμπραήμ Ταλ. Ο Σενεγαλέζος αμυντικός αναχώρησε το απόγευμα της Παρασκευής, για την Ιταλία, μαζί με την υπόλοιπη αποστολή. Ο ίδιος, στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της ΑΕΛ μέσα από το sportlarissa.gr, ξεκαθάρισε πως μέτρησε πολύ για εκείνον ότι ήρθε σε μια ομάδα γεμάτη φιλοδοξίες, με όραμα για επιτυχίες στο άμεσο μέλλον.

Ανοίγει μια νέα σελίδα στην καριέρα σου. Ποιες είναι οι πρώτες εντυπώσεις που έχεις τόσο από την Ελλάδα όσο και από την ΑΕΛ;
Είναι καλά. Είμαι χαρούμενος που τελικά ήρθα στην ομάδα. Όταν είχα έρθει την πρώτη φορά, είχα πει πως θέλει να παίξω εδώ. Η ομάδα της Λάρισας είναι αρκετά φιλόδοξη και θέλει να πετύχει πολλά. Να βρεθεί μέσα στην πρώτη πεντάδα της βαθμολογίας. Σίγουρα, είναι δύσκολος στόχος, αλλά όχι ακατόρθωτος. Όπως είδα και σήμερα το πρωί, στην προπόνηση, η ομάδα διαθέτει ικανότατους ποδοσφαιριστές και αν συνεργαστούμε καλά, μπορούμε να πετύχουμε πολλά.

Μέτρησε για εσένα ότι η ΑΕΛ είναι μια ομάδα με υψηλούς στόχους, μια ομάδα που φτιάχνει νέο γήπεδο;
Είναι σίγουρο αυτό… Μίλησα και με τον Στάθη Ταυλαρίδη και μου μετέφερε πολλές και χρηστικές πληροφορίες. Με ενημέρωσε για ό,τι έπρεπε να ξέρω για την ΑΕΛ. Αυτό έπαιξε καταλυτικό ρόλο στην απόφασή μου, να αποδεχθώ την πρόταση της ΑΕΛ.

Τι στόχους θέτεις για τη νέα σεζόν, τόσο σε ατομικό επίπεδο όσο και συνολικά; Που πιστεύεις ότι μπορεί να φτάσει αυτή η ομάδα;
Δεν γνωρίζω πολλά πράγματα για το ελληνικό πρωτάθλημα και το βαθμό δυσκολίας του. Ξέρω μόνο τον Παναθηναϊκό, ο οποίος διαθέτει στο δυναμικό τους ορισμένους παίκτες από τη Γαλλία. Με ορισμένους έχω βρεθεί αντίπαλος στο παρελθόν. Αυτό που μετράει είναι να είμαστε καλά και να μπορέσουμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και η ομάδα να κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί στη σεζόν, τερματίζοντας όσο το δυνατόν υψηλότερα.

Έχεις σκεφτεί το ενδεχόμενο να κατακτήσεις έναν τίτλο με τους «βυσσινί»; Ειδικά ένα Κύπελλο, μιας και η ΑΕΛ έχει παράδοση στο συγκεκριμένο θεσμό, έχοντας κατακτήσει το τρόπαιο άλλες δύο φορές παλαιότερα;
Ποτέ δεν ξέρεις. Δεν γνωρίζεις τι θα γίνει από πριν… Αν θα πάνε καλά τα πράγματα στη σεζόν ή όχι. Εμείς θα κοιτάξουμε να κάνουμε το καλύτερο και βλέπουμε στο φινάλε της περιόδου τι έχουμε πετύχει.
ΠΑΥΛΟΣ ΣΑΧΤΟΥΡΗΣ
http://www.sportlarissa.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου