Πέμπτη 29 Ιουλίου 2010

"Πρώτη" Κανόμπιο με γκολ


Τις πρώτες του προπονήσεις με τη φανέλα της ΑΕΛ έκανε κατά τη διάρκεια της Τετάρτης το μεγάλο καλοκαιρινό μεταγραφικό απόκτημα των "βυσσινί", Φαμπιάν Κανόμπιο. Στην απογευματινή ειδικά, παρουσία περισσοτέρων των 200 φιλάθλων, κέρδισε τις εντυπώσεις, έστω και αν ήταν εμφανής η έλλειψη φυσικής κατάστασης. Ο Ουρουγουανός πέτυχε ένα όμορφο γκολ με το "γλυκό" αριστερό πόδι του και είχε άριστη συνεργασία με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του στην επίθεση, αποδεικνύοντας ότι διαθέτει ιδιαίτερη ποιότητα και μπορεί να αποτελέσει τον άνθρωπο που θα σηκώσει το «βάρος» της επιθετικής ανάπτυξης.

Απλός και σίγουρος, άλλοτε παίζοντας τη μπάλα με τη μία, άλλοτε κάνοντας κάθετες μπαλιές ή σέντρες ακριβείας, έδειξε ότι μπορεί με τον Τουμέρ αλλά και τον Μπλάζεκ στο μεσοεπιθετικό κομμάτι να κάνουν σπουδαία πράγματα.

Κατά τα άλλα, στην απογευματινή προπόνηση βρέθηκαν και δύο νέα πρόσωπα, ο 23χρονος Αργεντινός επιθετικός Μαρσέλο Μπραντάν που αγωνιζόταν στην Σαν Τέλμο και ο Κατερινιώτης επιθετικός, Παπαδόπουλος, με τον δεύτερο να δείχνει καλύτερα στοιχεία, βρίσκοντας μάλιστα και τον δρόμο προς τα δίχτυα.

Στο απουσιολόγιο του Γιάννη Παπακώστα υπήρχαν τα ονόματα του Ματίας Ιγκλέσιας που ταλαιπωρείται από τενοντίτιδα στο δεξί του πόδι και του Χουάν Βελάσκο, ο οποίος έκανε ένεση και θα μείνει και την Πέμπτη εκτός προπόνησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου