Τρίτη 27 Ιουλίου 2010

«Είμαι ευχαριστημένος σε γενικές γραμμές»


Μετά από το τέλος της νικηφόρας φιλικής αναμέτρησης με την Καβάλα, με 1-0, ο Γιάννης Παπακώστας, έκανε στις δηλώσεις του ιδιαίτερη αναφορά στον αείμνηστο Στέλιο Καντώνια, διαβιβάζοντας κι από την πλευρά του τα συλλυπητήρια και αναφορικά με τα συμπεράσματα από το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τόνισε:

«Σε αυτό το πρώτο φιλικό μπορέσαμε να δούμε κάποιες από τις δυνατότητες της ομάδας μας, αλλά επί της ουσίας δεν μπορούμε να βγάλουμε συγκεκριμένα συμπεράσματα. Ουσιαστικά σήμερα τελείωσε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, με μια σειρά σκληρών και επίπονων προπονήσεων. Οι παίκτες ανταποκρίθηκαν πάρα πολύ καλά και τους αξίζουν συγχαρητήρια. Προσπαθήσαμε να δώσουμε χρόνο συμμετοχής σε όλους. Ακολουθεί το δεύτερο στάδιο με τα φιλικά παιχνίδια στην Ιταλία, μέσα από τα οποία θα προσπαθήσουμε να μοντάρουμε την ομάδα, δουλεύοντας κυρίως στο κομμάτι της τακτικής.

Είμαι ευχαριστημένος σε γενικές γραμμές όχι μόνο από τους νεαρούς, αλλά και από όλους τους ποδοσφαιριστές, γιατί περάσαμε μια περίοδο με επίπονες προπονήσεις και πολύ δουλειά. Ειδική μνεία α ήθελα να κάνω στους παλιούς Νταμπίζα, Βενετίδη, Μετίν, οι οποίοι έδωσαν το 100%, δεν έχασαν σχεδόν καμία προπόνηση και αποτέλεσαν παράδειγμα για τους άλλους. Είναι νωρίς ακόμη να δείξουμε ομοιογένεια. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τη συμπεριφορά μας σε κάποια κομμάτια του παιχνιδιού, σε κάποια άλλα όχι τόσο, αλλά εχουμε χρόνο μπροστά μας για να δουλέψουμε.

Το βασικό θέμα του φορμαρίσματος της ομάδας θα μπορέσουμε να το προχωρήσουμε περισσότερο, όταν μπουν σταδιακά με την ομάδα οι Ταλ και Κανόμπιο. Ο Μακίνουα σε 10 ημέρες θα βρίσκεται σε πολύ καλύτερη κατάσταση. Όσο για τα μεταγραφικά, μας καίει η απόκτηση ενός αμυντικού χαφ κι ενός ακόμα επιθετικού.

Κλείνοντας, θα ήθελα να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου και το ιατρικό τιμ για την επαγγελματική δουλειά που κάναμε όλοι μαζί σε αυτό το βασικό στάδιο της προετοιμασίας και να τονίσω ότι αυτή θα είναι η αφετηρία μιας νέας εποχής επιτυχιών για την ΑΕΛ, όπως και έχουμε δεσμευτεί»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου