Σάββατο 31 Ιουλίου 2010

Ευρωπαίος και Λάτιν...


Στην τελική ευθεία έχουν μπει τα μεταγραφικά της ΑΕΛ. Οι «βυσσινί» αναζητούν έναν παίκτη για το χώρο του κέντρου και έναν σέντερ φορ, για να ολοκληρώσουν τον σχεδιασμό και την ενίσχυση της ομάδας ενόψει της νέας περιόδου, εκτός βέβαια κι αν προκύψει κάτι έκτακτο και εξαιρετικό στην πορεία, οπότε ίσως να έχουμε μια έξτρα προσθήκη στο ρόστερ της ομάδας.

Μάλιστα, όπως τόνισε λίγο πριν την αναχώρηση για την Ιταλία ο Γιάννης Παπακώστας, υπάρχουν δύο παίκτες με τους οποίες η ΑΕΛ είναι σε προχωρημένες συζητήσεις. Ο επιθετικός προέρχεται από χώρας της Λατινικής Αμερικής, είναι 24 ετών και κάτοχος κοινοτικού διαβατηρίου, ενώ η Ελλάδα δεν είναι εντελώς... άγνωστη χώρα για εκείνον!

Σε ό,τι αφορά τον άλλο παίκτη με τον οποίο η ΑΕΛ είναι σε συζητήσεις, αγωνίζονταν σε πρωτάθλημα της Κεντρικής Ευρώπης, σε ομάδα της Α' κατηγορίας, ενώ προέρχεται από γειτονική χώρα, σε σχέση με εκείνη που έπαιζε.

Είναι μεγαλύτερος σε ηλικία από τον πρώτο και αποτελεί εξαιρετική περίπτωση για το χώρο του κέντρου. Διαθέτει πλούσια εμπειρία, αφού έχει θητεύσει σε γνωστές ομάδες της Ευρώπης.

Μπουένο και πάλι...

Συν τις άλλοις, την Παρασκευή προτάθηκε εκ νέου στην ΑΕΛ ο Κάρλος Μπουένο. Πρόκειται για τον πρώην επιθετικό της Σοσιεδάδ που επέστρεψε στην πατρίδα του, την Ουρουγουάη, για λογαριασμό της Πενιαρόλ.

Ο 30χρονος επιθετικός είχε αφήσει εξαιρετικές εντυπώσεις στον Γιάννη Παπακώστα που τον είχε δει να σημειώνει χατ τρικ στην αναμέτρηση Κάντιθ-Ρεάλ Σοσιεδάδ 1-3 (5/6/2010), στο ταξίδι που είχε κάνει ο τεχνικός των «βυσσινί», στην Ισπανία.

Τελικά δεν έμεινε στην ισπανική ομάδα και είναι σε αναζήτηση του επόμενου συλλόγου της καριέρας του. Δεν είναι κλασικός σέντερ φορ, αλλά επιθετικός που μπορεί να παίξει τόσο στα πλάγια όσο και στην κορυφή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου