Σάββατο 28 Αυγούστου 2010

Κουζάν : «Αισθάνομαι χαρούμενος»


Ξεκίνημα με το «δεξί» για τους «βυσσινί» και όλοι οι παίκτες που μίλησαν στην μικτή ζώνη στάθηκαν στο καλό ξεκίνημα της χρονιάς. Βέβαια, όπως τόνισαν αμφότεροι, οι Κουζάν, Μακίνουα και Βιέρα, η ομάδα έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης και παιχνίδι με το παιχνίδι θα δούμε την πραγματική ΑΕΛ.

Κουζάν : «Αισθάνομαι χαρούμενος που πέτυχα το πρώτο γκολ της σεζόν και μας έδωσε τη νίκη στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι. Νιώθω καλύτερα από πέρυσι. Μπορούμε να κάνουμε καλύτερα πράγματα σαν ομάδα φέτος από πέρυσι. Πιστεύω πως παιχνίδι με παιχνίδι θα είμαστε καλύτεροι».

Βιέρα: «Είμαι πολύ ικανοποιημένος. Ξεκινήσαμε το «δεξί» την αγωνιστική περίοδο κι ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι. Το τελευταίο μας παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα ήταν ένα παιχνίδι φιλικό, ένα παιχνίδι που γινόταν δοκιμές, ενώ το σημερινό ήταν ένα παιχνίδι πρωταθλήματος και ο κάθε παίκτης έδωσε τον καλύτερο του εαυτό για αυτό παρατηρήσατε διαφορές. Παρά τι μεγάλη θερμοκρασία και την πολύ ζέστη καταφέραμε να αλλάξουμε πρόσωπο από αυτό που είχαμε δείξει στα φιλικά παιχνίδια αλλά και την νοοτροπία μας. Σήμερα κάναμε αυτά που μάθαμε να κάνουμε στις προπονήσεις. Ευχαριστούμε πολύ τον κόσμο που ήτανε δίπλα μας όπως κάνει πάντα σε κάθε παιχνίδι. Τον θέλουμε πάντα δίπλα μας όπως και πέρυσι έτσι και φέτος από το ξεκίνημα της χρονιάς».

Μακίνουα : «Ήταν πολύ σημαντική νίκη για εμάς στο πρώτο παιχνίδι της χρονιάς και ξέρουμε πόσο σημαντικό ήταν να το κερδίσουμε. Είμαστε πολύ χαρούμενοι έχουμε καλή ομάδα και σίγουρα θα είμαστε πολύ καλύτεροι στην συνέχεια. Ήταν το πρώτο μου παιχνίδι με την ομάδα και πιστεύω πως παιχνίδι με το παιχνίδι θα γίνομαι κι εγώ ολοένα και καλύτερος».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου