Πέμπτη 26 Αυγούστου 2010

«Στηρίξτε την ΑΕΛ…» (video)


Η ΑΕΛ παρουσίασε σε μία λιτή εκδήλωση τους ποδοσφαιριστές που αποκτήθηκαν το καλοκαίρι. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΛ, κ. Κώστας Πηλαδάκης ήταν αυτός που τοποθετήθηκε πριν οι παίκτες πάρουν τις φανέλες τους από τέσσερις νεαρούς που φορούσαν στο λαιμό τους «βυσσινί» κασκόλ και έγινε δέκτης του πλέον ζεστού χειροκροτήματος και μόλις ανέβηκε στο βήμα, αλλά και μόλις ολοκλήρωσε την τοποθέτησή του:

«Φέτος είπαμε να κάνουμε λίγο οικονομία στην εκδήλωση μήπως και βρούμε χρήματα για να δώσουμε για παίκτες και έτσι ούτε βίντεο έχει αλλά ούτε και φιέστες. Θα πρέπει όλοι μας να κρατηθούμε και να κάνουμε ευχές ως και το τέλος του χρόνου. Ήρθαμε για να παρουσιάσουμε τους νέους παίκτες που αποκτήσαμε, αλλά για μένα και τον προπονητή είναι σημαντικοί όλοι μας οι παίκτες. Ποδοσφαιριστές που έχουν ιδρώσει τόσα χρόνια τη φανέλα και ήρθαν αυτά τα παιδιά τώρα για να συμπληρώσουν το ρόστερ και συνεχίζω να έχω την αισιοδοξία ότι θα μας κάνει η ομάδα πολύ χαρούμενους φέτος.

Η διαδικασία για τις μεταγραφές δεν ήταν κάτι απλό, έχουμε τοποθετήσει την ομάδα μας στον ευρωπαϊκό χάρτη σε πολύ αξιόλογο σημείο, έχουμε αποκτήσει παίκτες που είμαι σίγουρος ότι και οι ομάδες με μεγαλύτερο προϋπολογισμό από μας ζηλεύουν. Δυστυχώς όταν η ΑΕΛ κάνει μία μεταγραφή προβάλλεται λιγότερο, αλλά αυτό το γνωρίζουμε, αλλά αυτό μας κάνει και ξεχωριστούς για να γιορτάζουμε με μεγαλύτερο πάθος τις νίκες μας και τις κατακτήσεις τίτλων. Θέλω να προτρέψω όλους τους παίκτες, πέραν του επαγγελματισμού που θα δείξουν, να γίνουν φίλοι, μιας και πιστεύω ότι όσοι φοράνε τη φανέλα της ΑΕΛ πρέπει να είναι και φίλοι.

Θέλω να ευχαριστήσω το προπονητικό τιμ αλλά και τον κ. Κωνστάντο για την τεράστια προσπάθεια που κάναμε όλο αυτό το διάστημα για την ολοκλήρωση του ρόστερ και νιώθουμε πολύ περήφανοι για το ρόστερ που έχουμε δημιουργήσει. Είπα και την προηγούμενη φορά, ότι οι καλοί λογαριασμοί κάνουν και τους καλούς φίλους, θέλω να σας πω ότι τούτη τη δύσκολη εποχή και με όλες τις υπερβάσεις που κάναμε δεν περισσεύει ούτε ένα ευρώ. Θέλω να παρακαλέσω για τελευταία φορά να μην πληρώσουμε ούτε ένα πρόστιμο στο γήπεδό μας φέτος, δεν υπάρχει πολυτέλεια.

Οποιοσδήποτε θεωρεί ότι μπορεί να κοστίσει στην ομάδα 50 ή 100.000 ευρώ, λυπάμαι αλλά δεν εκτιμά τίποτα απ’ όλα αυτά που κάνουμε και εγώ προσωπικά θα κάνω ότι περνά από το χέρι μου για να μην βρεθεί στο γήπεδο. Ούτε με αστυνομίες θα μπλέξουμε, ούτε καταδότες θα γίνουμε, μιας και δεν σέβεται ούτε τη δική μου προσπάθεια, ούτε τον ιδρώτα των παικτών, αλλά και τον δικό σας που πληρώνεται το εισιτήριο για να δείτε την ομάδα σας. Η ομάδα μας χρειάζεται μικρή πίστωση χρόνου, ολοκληρώσαμε εγκαίρως το ρόστερ μας και δεν περιμέναμε την τελευταία στιγμή, ακόμη και αν κάποιες περιπτώσεις μας δυσκολέψανε.


Χρειάζεται λίγος χρόνος για να έρθουν όλοι στην καλύτερή τους φυσική κατάσταση και να δέσουν τα "χνώτα" τους. Είμαι πεπεισμένος και χωρίς να αισθάνομαι ότι παίρνω ρίσκο ότι η ομάδας μας και εντός αλλά και εκτός έδρας θα πάρει αποτελέσματα που ούτε φανταζόμαστε. Παράλληλα με αυτό το ρόστερ, βρίσκεται σε εξέλιξη η δημιουργία του νέου μας γηπέδου και θα ήθελα να ευχαριστήσω τις τεχνικές εταιρίες που δουλεύουν κάτω από δύσκολες καιρικές συνθήκες για να είναι έτοιμο στην ώρα του. Θέλω για άλλη μια φορά – γιατί προφανώς δεν ακούγομαι – να παρακαλέσω τις αρχές που ξέρω ότι θέλουν και ψάχνουν τον τρόπο να μας βοηθήσουν, όποιους επιχειρηματίες αντέχουν και όποιος στην πόλη θεωρεί ότι η ομάδα μας προβάλλει αξιοπρεπώς, να τη στηρίξουν.

Είτε είμαι εγώ εδώ σήμερα, είτε φύγω αύριο, πρέπει να γίνει συνείδηση, δεν είναι προσωπικό το θέμα του Πηλαδάκη. Ο Πηλαδάκης είναι ένας τρελός που σας αγάπησε και πρέπει να στηρίξετε την ομάδα. Πρέπει να έχετε συνέχεια… Εσείς ο κόσμος, μιας και δεν είμαστε οι ομάδες με τους πολλούς χορηγούς. Η ΑΕΛ είναι η ομάδα του λαού, της μάζας και μόνο ο κόσμος μπορεί να τη στηρίξει, εσείς που κλείσατε τους δρόμους όταν χρειάστηκε και θα πρέπει να τη στηρίξετε διαχρονικά.

Οι Λαρισαίοι έχουν αποδείξει ότι αγαπάνε το καλό θέαμα και την προσπάθεια, καταφέραμε να ανατρέψουμε μαζί αποτελέσματα και αυτό θέλω να μείνει στο πλευρό των παικτών μας. Όλοι μαζί μπορούμε ν’ ανατρέψουμε αποτελέσματα. Είμαι απόλυτος, αυτή θα είναι η καλύτερη χρονιά μας και όλη η ιστορία ξεκινά το Σάββατο, σας καλώ να έρθετε στο γήπεδο, να αγκαλιάσουμε την ομάδα, να πάρουμε το αποτέλεσμα και να πείσουμε και άλλους συνανθρώπους μας να έρθουν στο γήπεδο
».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου