Σάββατο 28 Αυγούστου 2010

«Ξεκινήσαμε με το «δεξί»


Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κώστα Πηλαδάκη:

«Πάντα η πρώτη αγωνιστική, ειδικά με τέτοιες καιρικές συνθήκες, είναι πολύ δύσκολη. Θεωρώ πως παίξαμε ένα πολύ καλό ποδόσφαιρο και πως αξίζαμε τη νίκη. Στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού το ελέγχαμε. Βέβαια, έκανε και ο Ατρόμητος φάσεις. Η πρώτη αγωνιστική δεν είναι ποτέ κριτήριο για το τι θα δούμε στην πορεία. Και ο Ατρόμητος έχει πολύ καλό υλικό και πιστεύω πως στην πορεία θα ανέβει και η δική τους ομάδα.

Ήτανε πολύ δύσκολες οι καιρικές συνθήκες, αλλά νομίζω πως ευχαριστήθηκε ο κόσμος. Ευχαριστηθήκαμε κι εμείς γιατί είδαμε τα νέα αποκτήματα να «δένουν» μεταξύ τους πάρα πολύ γρήγορα και πιστεύω πως μετά από ένα μήνα που θα ανέβουν κι άλλο σε φυσική κατάσταση θα είναι ακόμη καλύτερη η ομάδα. Η πρώτη αγωνιστική δεν είναι κριτήριο για την υπόλοιπη χρονιά, σου δίνει αισιοδοξία, όπως και στον κόσμο, αλλά και ένα κίνητρο για να συνεχίσεις την πολύ σκληρή δουλειά.

Είμαι εδώ έβδομο χρόνο και το μοναδικό παιχνίδι που δεν είχα άγχος είναι πριν πολλά χρόνια το ΑΕΛ - Ατρόμητος 6-0. Σε κανένα άλλο παιχνίδι δεν θυμάμαι να μην είχα άγχος. Ευχαριστώ πολύ τον κόσμο που ήρθε σήμερα και που πήρε διαρκείας. Αισιοδοξώ πως όσοι είδανε το σημερινό θέαμα θα θέλουνε να έρθουνε στο γήπεδο και να μας βοηθήσουνε και εμείς από την πλευρά μας σαν διοίκηση θα είμαστε πάντα δίπλα στον κόσμο να τον εξυπηρετήσουμε και να τον βοηθήσουμε σε αυτές τις δύσκολες οικονομικές συγκυρίες να έρθει στο γήπεδο.

Είναι αλήθεια και πραγματικά με τιμάει αυτό πως από την μέρα που έκανε έκλυση στον κόσμο έχουμε πάρα πολύ κίνηση στα διαρκείας μας. Νομίζω, πως θα κάνουμε ρεκόρ διαρκείας από την πρώτη ημέρα που έχω έρθει εγώ στην ομάδα, αλλά σε ένα καινούριο γήπεδο αντιλαμβάνεστε ότι αυτό δεν αρκεί. Πιστεύω ότι τα διαρκείας θα αυξηθούνε πολύ όταν πάμε στο νέο γήπεδο, γιατί υπάρχει μια μεγάλη μερίδα κόσμου, γυναίκες, ηλικιωμένοι…, που οι παροχές του Αλκαζάρ δεν αρκούν».

1 σχόλιο: