Κυριακή 29 Αυγούστου 2010

Αγόρασε χρόνο η ΑΕΛ, στο Καμερούν ο Γκέρεμι


Ο Γιάννης Παπακώστας ήθελε όσο τίποτα άλλο να ξεκινήσει η ομάδα του με νίκη τον φετινό «γολγοθά» της Σούπερ Λίγκ, για να μπορέσει αυτός και οι παίκτες του απερίσπαστοι να δουλέψουν στη διακοπή του πρωταθλήματος και να φτάσουν άπαντες στον απόλυτο βαθμό ετοιμότητας για την επίσης εντός έδρας αναμέτρηση με την Καβάλα.

Κατακτώντας λοιπόν τους βαθμούς της νίκης απέναντι στον Ατρόμητο οι «βυσσινί», «αγόρασαν» τον απαραίτητο χρόνο και πλέον ξέρουν ότι έχουν μπροστά τους μία σπουδαία ευκαιρία για να συνεχίσουν να δουλεύουν και να ενσωματώσουν απόλυτα στην ομάδα τρία ακόμη «βαριά χαρτιά», τους Κουζάν, Κανόμπιο και Γκέρεμι και να εμφανιστούν ακόμη καλύτεροι στη συνέχεια.

Η επόμενη ημέρα πάντως της νίκης επί του Ατρομήτου δεν βρήκε τους «βυσσινί» να …πετάνε στα σύννεφα, τουναντίον θα λέγαμε, μιας και ήταν απόλυτα «προσγειωμένοι» γνωρίζοντας ότι απλά και μόνο πήραν μία νίκη και χρειάζεται να προσπαθήσουν αρκετά για να καταφέρουν να πετύχουν τους υψηλούς στόχους που έχουν θέσει φέτος άπαντες στην ομάδα. Ουσιαστικά στο κυριακάτικο χαλάρωμα, ο Γιάννης Παπακώστας δεν …τρελάθηκε να μοιράζει συγχαρητήρια απλά επισήμανε την σημαντικότητα της συγκεκριμένης επικράτησης και ζήτησε ανάλογη συνέχεια.

Το θετικό για τον Έλληνα τεχνικό είναι η κατάσταση του Στάθη Ταυλαρίδη, ο οποίος εγκατέλειψε τον αγωνιστικό χώρο του Αλκαζάρ νιώθοντας ενοχλήσεις. Ο «ταύρος» πάντως δεν έχει κάτι το ανησυχητικό (ένα τράβηγμα) και στις ασκήσεις δεν έδειξε να ενοχλείται σημαντικά. Δεν αποκλείεται να ακολουθήσει μία πιο συντηρητική αγωγή για κάποιες ημέρες (υπάρχει άλλωστε ο χρόνος) για να επιστρέψει δριμύτερος.

Όπως δριμύτερος και έτοιμος να προσηλωθεί απόλυτα στην ΑΕΛ αναμένεται να επιστρέψει και ο Γκέρεμι που ταξίδεψε για το Καμερούν για να μαζέψει τα προσωπικά του αντικείμενα και να έρθει για μόνιμη εγκατάσταση στη Λάρισα (ο Καμερουνέζος πάντως με το τέλος της σαββατιάτικης αναμέτρησης έκανε στο Αλκαζάρ ατομικό πρόγραμμα με τον γυμναστή της ΑΕΛ και αποθεώθηκε από τους φιλάθλους).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου