Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2010

Δεν τίθεται θέμα Παπακώστα

Η διοίκηση ης Λάρισας συνεχίζει να στηρίζει τον Γιάννη Παπακώστα, παρότι ο ίδιος ανέλαβε την ευθύνη για την ισοπαλία (1-1) των «βυσσινί» με την Κέρκυρα. Το ξεκίνημα της ΑΕΛ στη φετινή Σούπερ Λίγκα δεν είναι το καλύτερο δυνατό, όμως οι διοικούντες εμφανίζονται σίγουροι πως η ομάδα θα αποδώσει καλύτερο ποδόσφαιρο στη συνέχεια των υποχρεώσεών της.

Έτσι, δεν τίθεται θέμα απομάκρυνσης του 42χρονου προπονητή, αφού χαίρει της εμπιστοσύνης της διοίκησης και προσωπικά του Κώστα Πηλαδάκη. «Το πιο σημαντικό είναι όταν κάνουμε το 1-0 και δημιουργούνται οι προϋποθέσεις και ψυχολογικά να κάνουμε το βήμα παραπάνω. Ομως, δεχτήκαμε ένα φτηνό γκολ. Αναλαμβάνω την ευθύνη για το σημερινό αποτέλεσμα. Οσο και αν προσπαθήσαμε στην επανάληψη, δεν πιέσαμε σωστά για να κλέψουμε τις μπάλες. Δεν παίξαμε πιο ψηλά και πιο δυνατά στην μπάλα», δήλωσε ο κ. Παπακώστας.

Στη Λάρισα αποδίδουν στην έλλειψη τύχης τα μέχρι τώρα αποτελέσματα της ομάδας. Ωστόσο, είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο ο 42χρονος τεχνικός να αλλάζει σχήμα, αρχής γενομένης από το ματς με τον Πανσερραϊκό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου