Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2010

Με το «οπλοστάσιο» γεμάτο

Έστω και  τις …παραμονές της αναμέτρησης  με την Κέρκυρα ο Γιάννης Παπακώστας είδε το σύνολο των αγωνιστικών προβλημάτων  που η ομάδα του αντιμετώπισε κατά τη διάρκεια της εβδομάδας να επιλύονται και «πονοκεφαλιάζει» ουσιαστικά μόνο για τον παίκτη που θα καλύψει το κενό του αποβληθέντα στο Καυτανζόγλειο, Στάθη Ταυλαρίδη.

Για να ακριβολογούμε  φυσικά, θα πρέπει να πούμε ότι και  τον αντικαταστάτη έχει βρει, αλλά και το σχήμα με το οποίο θα παρατάξει την ομάδα του έχει αποφασίσει, με βάση τις σκέψεις που έχει παρουσιάσει κατά τη διάρκεια των προπονήσεων. Ο Γαλλοσενεγαλέζος, Ιμπραήμ Ταλ, θα είναι ο παρτενέρ του Νίκου Νταμπίζα στο κέντρο της άμυνας και κατά πάσα πιθανότητα και η μοναδική αλλαγή σε σχέση με τους 11 που παρέταξε ο Έλληνας τεχνικός στις δύο προηγούμενες αναμετρήσεις (με Καβάλα εντός και Ηρακλή εκτός). Δηλαδή η ΑΕΛ και την Κυριακή κόντρα στο σύνολο του Μπάμπη Τεννέ, θα παραταχθεί με το «αγαπημένο» της 4-2-3-1 έχοντας στο αρχικό της σχήμα τους: Βιέρα, ΒΕλάσκο, Νταμπίζα, Ταλ, Βενετίδη, Ρομέου, Γκέρεμι, Μπλάζεκ, Κανόμπιο, Μετίν και Κουζάν και φυσικά μία σειρά από καλές λύσεις στον πάγκο. 

«ΟΚ» ο Στίβεν

Με την έναρξη της προετοιμασίας αρκετά ήταν τα ερωτηματικά στο μυαλό του Γιάννη Παπακώστα, αναφορικά με την ομάδα που θα παρουσίαζε κόντρα στην Κέρκυρα αφού υπήρχε ο τραυματισμός του Νταμπίζα, του Βελάσκο αλλά και του Μακίνουα. Οι δύο πρώτοι κατάφεραν από νωρίς να δείξουν ότι θα πρέπει να υπολογίζονται, ενώ ο Νιγηριανός ουσιαστικά έθεσε εαυτό στη διάθεση της ομάδας το πρωί της Παρασκευής, κατορθώνοντας να βγάλει όλο το ομαδικό πρόγραμμα, χωρίς να αισθανθεί καμία ενόχληση στους προσαγωγούς του και είναι πλέον βέβαιο ότι θα βρίσκεται στην αποστολή της κυριακάτικης αναμέτρησης.

Στο «παλάτι»

Από το μεσημέρι της Παρασκευής βρίσκεται στη  Λάρισα και ο πρόεδρος της ΠΑΕ, κ. Κώστας Πηλαδάκης, που έκανε την  πρώτη του στάση στο νέο  γήπεδο των «βυσσινί» για να επιθεωρήσει  τις εξελίξεις στα έργα ολοκλήρωσης  του νέου «παλατιού» της ομάδας, τα οποία και προχωρούν με κανονικότατους ρυθμούς. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου