Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2010

Αλλαγές σε πρόσωπα και σχήματα

Αλλαγές σε πρόσωπα και αγωνιστικά σχήματα ετοιμάζει ο Γιάννης Παπακώστας ενόψει του κυριακάτικου αγώνα στις Σέρρες. Ο τεχνικός της ΑΕΛ ψάχνει διακαώς να βρει το αντίδοτο στην... αφλογιστία της ομάδας γι’ αυτό προσανατολίζεται στο να παρουσιάσει μία διαφορετική από το συνηθισμένη ΑΕΛ με στόχο να πάρει τους τρεις πολύτιμους βαθμούς και να καλύψει ένα σημαντικό μέρος από το βαθμολογικό κενό που δημιουργήθηκε από τα άτυχα εντός έδρας αποτελέσματα.
Οι αλλαγές αφορούν κυρίως στην επίθεση εκεί όπου παρατηρείται το ουσιαστικό πρόβλημα των «βυσσινί» δηλαδή η αδυναμία στο σκοράρισμα, ενώ σχετικά με την άμυνα η επανεμφάνιση του νεαρού Κολοβέτσιου που άφησε πολλές υποσχέσεις στο παιχνίδι με την Κέρκυρα είναι πολύ πιθανή. Έτσι λοιπόν στις προπονήσεις που ακολουθούν, σήμερα το πρωί στο Αλκαζάρ και αύριο το απόγευμα στα Δένδρα αντίστοιχα, αναμένεται να καθοριστεί η επιθετική τακτική της ομάδας και γενικότερα ο τρόπος με τον οποίο θα διεκδικήσει η ΑΕΛ τη νίκη στις Σέρρες. Χθες πάντως για μία ακόμα φορά το σημείο αναφοράς στην απογευματινή προπόνηση ήταν το τελείωμα των φάσεων.
Κι ενώ ο Γιάννης Παπακώστας προσπαθεί να λύσει τον επιθετικό γρίφο των «βυσσινί» ο πονοκέφαλος των τραυματισμών συνεχίζεται. Έτσι λοιπόν στη λίστα των αμφιβόλων προστέθηκε και ο Τουμέρ Μετίν ο οποίος τραυματίστηκε στη χθεσινή προπόνηση και αναγκάστηκε να αποχωρήσει. Η κατάστασή του δεν εμπνέει εκ πρώτης κάποια ανησυχία ωστόσο σήμερα θα φανεί το μέγεθος του προβλήματος και κατά πόσο θα μπορέσει ο Τούρκος μεσοεπιθετικός να τεθεί στη διάθεση του Γιάννη Παπακώστα για τον κυριακάτικο αγώνα. Από κει και πέρα Μπλάζεκ, Κανόμπιο, Βελάσκο και Μακίνουα ακολούθησαν χθες ατομικό πρόγραμμα (με τον τελευταίο όπως τουλάχιστον δείχνουν τα πράγματα να μην προλαβαίνει το παιχνίδι στις Σέρρες), ενώ αντίθετα ο Σίμιτς προπονήθηκε κανονικά.
«Μας περιμένει ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι» σχολίασε στην «Ε» ο τεχνικός των «βυσσινί» λίγο μετά την απογευματινή προπόνηση αναφερόμενος στην κυριακάτικη αναμέτρηση και συνέχισε:
«Αυτοί παίζουν το τελευταίο τους χαρτί ενώ εμείς λόγω της φτωχής βαθμολογικής συγκομιδής πρέπει να κερδίσουμε».
Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ
Η καθιερωμένη εβδομαδιαία συνέντευξη Τύπου του Γιάννη Παπακώστα – ενόψει και της κυριακάτικης εκτός έδρας αναμέτρησης με τον Πανσερραϊκό – θα πραγματοποιηθεί σήμερα Πέμπτη στις 14:00, στην αίθουσα Τύπου του Σταδίου Αλκαζάρ.
Ο ΣΤ. ΤΡΙΤΣΩΝΗΣ ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ
Ο Σταύρος Τριτσώνης (Αθηνών) ορίστηκε να διευθύνει το Κυριακάτικο παιχνίδι στις Σέρρες (18.15) ανάμεσα στον τοπικό Πανσερραϊκό και τη Λάρισα στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκ.
Την ίδια ημέρα και ώρα θα βρεθεί στο Παγκρήτιο ο Λαρισαίος Δημήτρης Γκάγκας που ορίστηκε α’ βοηθός στην αναμέτρηση του Εργοτέλη με τον Παναθηναϊκό.
ΣΑΒΒΑΤΟ
* Αστέρας Τρίπολης-Ατρόμητος (γήπεδο Τρίπολης, 17:15): Αμπάρκιολης (Μακεδονίας), Καρατζίκας (Αθηνών), Κωσταράς (Αιτ/νιας).
* Ολυμπιακός-Ολυμπιακός Βόλου (γήπεδο «Γ. Καραϊσκακης», 17:15): Αρετόπουλος (Τρικάλων), Τρύφων (Δράμας), Γούκος (Ηπείρου).
* Καβάλα-Πανιώνιος (γήπεδο «Ανθή Καραγιαννη», 19:30): Ζαχαριάδης (Μακεδονίας), Μποζατζίδης (Μακεδονίας), Κοτσίρος (Αρκαδίας).
ΚΥΡΙΑΚΗ
* Κέρκυρα-Ηρακλής (γήπεδο «Παμπελοποννησιακό», 16:00): Μάνταλος (Αθηνών), Ακρίβος (Αθηνών), Αργυρός (Αθηνών).
* ΑΕΚ-Ξάνθη (γήπεδο Ο.Α.Κ.Α., 18:15): Παππάς (Αθηνών), Ευθυμιάδης (Πιερίας), Αλεξέας (Μεσσηνίας).
* Πανσερραϊκός-Λάρισα (γήπεδο Σερρών, 18:15): Τριτσώνης (Αθηνών), Μπιτσίδης (Θράκης), Γεωργαράκος (Αθηνών).
*Εργοτέλης-Παναθηναϊκός (γήπεδο «Παγκρήτιο», 18:15): Καλόπουλος (Μακεδονίας), Γκάγκας (Λάρισας), Καρσιώτης (Κορίνθου).
* ΠΑΟΚ-Άρης (γήπεδο Τούμπας, 20:30): Τσινιάρης (Αθηνών), Μπάλτας (Αχαΐας), Τάτσης (Ηπείρου).
ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΕΙ ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ SUPER LEAGUE
Η Σούπερ Λίγκα ανακοίνωσε χθες ότι την Τρίτη 5 Οκτωβρίου (16:00) θα πραγματοποιηθεί τακτικό διοικητικό συμβούλιο στα γραφεία της διοργανώτριας αρχής. Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι τα εξής:
1. Ενημέρωση επί θεμάτων Κεντρικής Διαχείρισης Τηλεοπτικών Δικαιωμάτων.
2. Ενημέρωση για συνάντηση της Επιτροπής της Super League με την ΟΠΑΠ Α.Ε.
3. Αντικατάσταση Μέλους της Πρωτοβάθμιας Πειθαρχικής Επιτροπής.
4. Πρόγραμμα Αλληλεγγύης UEFA 2009 - 2010.
5. Επικοινωνία με αρμόδιους φορείς για αντιμετώπιση θεμάτων κοινού ενδιαφέροντος.
6. Σύσταση Επιτροπής για τροποποίηση Καταστατικού και λοιπών κανονισμών.
7. Διάφορα.
http://www.eleftheria.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου