Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2010

Νέοι U-17: 3-1 τον ΠΑΟΚ και 3 στα 3


Τρία στα τρία για τους Νέους U-17 της ΑΕΛ που νίκησαν στο «Γ. Μητσιμπόνας» τον ΠΑΟΚ με σκορ 3-1 μετά από εξαιρετική εμφάνιση και πλέον οδηγούν την κούρσα, μόνοι πρώτοι, στον βόρειο όμιλο του οικείου πρωταθλήματος της Super League. Οι «βυσσινί» του Θανάση Κουτσαφτίκη έβαλαν από νωρίς τις βάσεις για την επικράτηση προηγούμενοι με 2-0 στο πρώτο τέταρτο χάρη σε ισάριθμα γκολ του Γκουντρουμπή. Το πρώτο ήρθε στο 12’ μετά από κάθετη μπαλιά του Αγρόδημου και το δεύτερο στο 16’ με εξαιρετική κίνηση και σουτ του νεαρού φορ από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής. Στο 43’ ο Γκουντρουμπής σε ρόλο δημιουργού, αυτή τη φορά, έδωσε την ασίστ στον Τσένο, ο οποίος έκανε το 3-0 «καθαρίζοντας» ουσιαστικά το ματς. Ενδιάμεσα στο 27’ οι φιλοξενούμενοι είχαν την ευκαιρία να μειώσουν με τετ-α-τετ του Παπαδόπουλου. Ο ΠΑΟΚ σκόραρε στο 49’ με τον Ταουσιάνη, αλλά δεν κατάφερε κάτι περισσότερο, αφού οι Νέοι της ΑΕΛ ήταν καταιγιστικοί. Θα μπορούσαν να είχαν διευρύνει το σκορ σε κλασικές ευκαιρίες των Κρητικού (60’, 78’) και Γκουντρουμπή (65’).
ΑΕΛ: Παπαγιάννης, Παπαγεωργίου, Τέγος, Τηλιόπουλος, Ψωμολιάς, Τσιλούλης (87’ Μπαρούτας), Κρίτσας (82’ Βερβέρας), Αγρόδημος, Γκουντρουμπής, Φλέγγας (59’ Κρητικός), Τσένος (92’ Μαγκίνης)
ΠΑΟΚ: Στρέζος, Κωνσταντινίδης (45’ Παπαδόπουλος Δ.Χ.), Κρινίτσας (68’ Τζεβελέκης), Πολύζος, Δορμούσης, Πολυζωίδης (45’ Αποστολίδης), Ανδριόπουλος (45’ Σαββίδης), Ταουσιάνης, Παπαδόπουλος, Γκαράμπας, Ορφανίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου