Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2010

Σούζα το… αλογάκι στο Ελληνικό

Βυσσινή χρώμα είχε η πρόκριση στους «16» του Κυπέλλου στο Ελληνικό. Η Λάρισα με γκολ του Σίμιτς στο 63’ επικράτησε του Εθνικού με 1-0 και θα συνεχίσει στον θεσμό.
Πιο εύκολα από ότι δείχνει το τελικό σκορ, η Λάρισα κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο του Εθνικού και να πάρει την πρόκριση για τους «16» του Κυπέλλου. Οι «βυσσινί» επικράτησαν των «κυανόλευκων» με 1-0 έχοντας ως σκόρερ τον Σίμιτς.

Τραγικό πρώτο μέρος

Στο πρώτο μέρος το θέαμα που παρουσίασαν και οι δύο ομάδες ήταν από κακό έως κάκιστο. Μάλιστα σε ολόκληρα 45 λεπτά σημειώθηκαν όλες και όλες δύο καλές φάσεις. Η πρώτη μάλιστα έγινε στο 35’ και ήταν για τους γηπεδούχους με τον Κωστάκη να αστοχεί στον τετ α τετ του με τον Αμπάρη. Οι φιλοξενούμενοι που ήταν καλύτεροι στο διάστημα αυτό απάντησαν λεπτά αργότερα, αν και για την ακρίβεια ο Φαρινόλα πήγε να βάλει με κεφαλιά την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του, ωστόσο την τελευταία στιγμή επενέβη ο Παγούδης και έδιωξε σε κόρνερ.

Μια ευκαιρία, ένα γκολ και τέλος

Και στην επανάληψη δεν μπορούμε να πούμε πως υπήρξε πανδαισία θεάματος, με τους παίκτες του Γιάννη Παπακώστα να έχουν τον έλεγχο. Αρχικά η Λάρισα έχασε ευκαιρία στο 54’ με τον Σίμιτς (ο Παγούδης έδιωξε εντυπωσιακά), ωστόσο ο Σέρβος παίκτης των Θεσσαλών εννιά λεπτά αργότερα ήταν αυτός που με σουτ διαμόρφωσε το τελικό 0-1 δίνοντας την πρόκριση στην Λάρισα.


Εθνικός (Μάρκος Δήμος): Παγούδης, Παγώνης, Σύρος, Κοκκίνης, Γκράϊμς, Κωστάκης (46' Ουατάρα), Σιλιγαρδάκης (70' Ψιάνος), Κορακάκης, Τσεμπερίδης, Φαρινόλα (57' Βασιλόγιαννης), Περέιρα.

Λάρισα (Γιάννης Παπακώστας): Αμπάρης, Κατσιαρός, Ταυλαρίδης, Κολοβέτσιος, Πούρι (46' Κουζέν), Γκέρεμι, Μετίν, Σίμιτς, Ιγκλέσιας (62' Κανόμπιο), Βελάσκο, Αμπουχατζίρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου