Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2010

Κατσιαρός: «Το γήπεδο θα μας δώσει ώθηση»

Ενθουσιασμένος που θα έχει τη δυνατότητα να αγωνίζεται στο υπερσύγχρονο νέο γήπεδο της Λάρισας δήλωσε ο Παναγιώτης Κατσιαρός μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6. Ο πολύπειρος αριστερός μπακ, που αγωνίζεται στους «βυσσινί» από το 2005, θεωρεί πως η νέα έδρα θα δώσει επιπλέον ώθηση στην ομάδα του για να πετύχει τους στόχους της.

«Όταν ήρθα στην ΑΕΛ υπήρχε το όραμα από τη διοίκηση για την κατασκευή νέου γηπέδου και σήμερα, πέντε χρόνια μετά, έχει πλέον υλοποιηθεί. Θα έχω την τύχη να αγωνίζομαι σε ένα υπερσύγχρονο γήπεδο, ίσως το ομορφότερο αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα. Οποιοσδήποτε ποδοσφαιριστής παίζει σε ένα όμορφο γήπεδο, έχει την προδιάθεση να παίξει ακόμη καλύτερα και να προσφέρει θέαμα στον κόσμο, αλλά το διασκεδάζει και ο ίδιος περισσότερο. Μην ξεχνάμε ότι το ποδόσφαιρο είναι ένα παιχνίδι», δήλωσε ο 32χρονος άσος.

Όσο για το πόσο θα βοηθήσει αγωνιστικά τη Λάρισα το νέο «παλάτι», είπε: «Είναι αλήθεια πως δεν έχουμε αποδώσει ακόμη τα αναμενόμενα, αλλά ελπίζω πως με την ώθηση του νέου γηπέδου θα τα πάμε ακόμη καλύτερα. Η Λάρισα πάντα έχει υψηλούς στόχους, ειδικά φέτος με τις μεταγραφές που έγιναν. Όμως μια ομάδα δεν μπορεί να δημιουργηθεί από τη μια στιγμή στην άλλη. Ήρθαν πολλοί καινούριοι παίκτες και ο χρόνος είναι σύμμαχός μας».

Το «αντίο» στην ιστορική έδρα της Λάρισας, το «Αλκαζάρ», δεν ήταν ενδεδειγμένο με την ήττα από τον Πανιώνιο, αλλά οι φίλοι της ομάδας αποχαιρέτισαν όπως έπρεπε το γήπεδο όπου πέρασαν πολλές στιγμές της ζωής τους. «Τα τελευταία πέντε χρόνια ο κόσμος είναι μαζί μας, στις καλές και τις κακές στιγμές. Όταν η ομάδα τούς χρειάζεται, είναι εκεί. Παρότι δεν πήραμε το αποτέλεσμα που θέλαμε, ο κόσμος μάς χειροκρότησε, είπε ένα μεγάλο αντίο στο γήπεδο και πλέον κοιτάμε όλοι μαζί το μέλλον», δήλωσε ο Παναγιώτης Κατσιαρός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου