Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2010

Παίρνει άδεια

Μέσα στη «σκοτεινιά» της αγωνιστικής αλλά και της βαθμολογικής κατάστασης της ΑΕΛ (βρίσκεται πλέον στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα της Σούπερ Λίγκας), για ένα και μόνο πράγματα μπορούν να αισθάνονται αισιόδοξοι οι φίλαθλοι της «Βασίλισσας» και αυτό δεν είναι άλλο από την ολοκλήρωση του “AEL FC ARENA”.
Το νέο γήπεδο που μόλις μία εβδομάδα πριν άνοιξε τις πύλες του για να υποδεχτεί τους φίλους της λαρισινής ομάδας ετοιμάζεται πλέον να υποδεχτεί και την πρώτη του ποδοσφαιρική αναμέτρηση, που δεν είναι άλλη από το ματς των «βυσσινί» με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής του ελληνικού πρωταθλήματος.
Η πρώτη επίσκεψη Οι εργασίες ολοκλήρωσης των εσωτερικών κυρίως χώρων του γηπέδου «τρέχουν» με ιλιγγιώδεις ρυθμούς και εντός των επομένων ωρών θα έχουν ολοκληρωθεί για να είναι έτοιμοι προς χρήση από τους ποδοσφαιριστές των ομάδων.
Χθες μάλιστα επισκέφθηκε το “AEL FC ARENA” επιτροπή αποτελούμενη από στελέχη της Περιφέρειας Θεσσαλίας, την Αστυνομική Διεύθυνση Λάρισα, την Πυροσβεστική Υπηρεσία, τη Διεύθυνση Υγιεινής της Νομαρχίας αλλά και γιατρός και επιθεώρησαν όλους τους χώρους, για να διατυπώσουν στο τέλος την απόλυτη ικανοποίησή τους από την ολοκλήρωση των εργασιών.
Οι όποιες παρατηρήσεις έχουν γίνει θα πρέπει να διορθωθούν ως και την Τετάρτη(1/12), όταν η ίδια επιτροπή θα επισκεφθεί εκ νέου το λαρισινό στάδιο για να δώσει την τελική της έγκριση και φυσικά την αδειοδότησή της για τη φιλοξενία από δω και πέρα των εντός έδρας αναμετρήσεων της ΑΕΛ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου