Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2010

Φόρεσε τα γιορτινά της!

Το νέο «στολίδι» της Λάρισας, «AEL FC Arena», άνοιξε την Τρίτη (23/11) τις πύλες του, όπου περισσότεροι από 10.000 οπαδοί των Βυσσινί είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν το πανέμορφο γήπεδο που θα στεγάζει από την 5η Δεκεμβρίου (13η αγωνιστική με ΠΑΟΚ) την αγαπημένη τους ομάδα, ελπίζοντας ότι με την κατασκευή του η ΑΕΛ θα ξαναζήσει μεγάλες στιγμές του παρελθόντος.

Η βροχή που έπεφτε στη διάρκεια της παρουσίασης του νεοσύστατου γηπέδου, δεν δημιούργησε το παραμικρό πρόβλημα. Σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα, άνθρωποι της πολιτικής και του θεάματος, έδωσαν το «παρών», ενώ από τον χώρο του αθλητισμού ξεχώρισαν ο Σοφοκλής Πιλάβιος (πρόεδρος της ΕΠΟ) και ο εκτελεστικός διευθυντής της Superleague, Πατρίκ Κομνηνός.

Η ηθοποιός Μαρία Σολωμού έκανε την παρουσίαση, η μπάντα του δήμου έδωσε το δικό της τόνο, ενώ η βραδιά έκλεισε με τη συναυλία του Φίλιππου Πλιάτσικα, στην οποία συμμετείχε και ο Δ. Τσακνής.

Ο πρόεδρος της ΑΕΛ, Κώστας Πηλαδάκης, είχε κάθε λόγο να είναι χαρούμενος, καθώς επί των ημερών του κατασκευάστηκε το συγκεκριμένο σπουδαίο έργο.

Με δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό «Sentra 103,3», ο τεχνικός της θεσσαλικής ομάδας, Γιάννης Παπακώστας, τόνισε μεταξύ άλλων:

«Είναι φοβερά τα συναισθήματα, είναι ένα καταπληκτικό εγχείρημα σε μια δύσκολη εποχή. Το γήπεδο είναι πραγματικό στολίδι, δίνει άλλη δυναμική στην ομάδα και καλύτερη ποιότητα στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ο κόσμος χαίρεται μια υπέροχη στιγμή σήμερα, απολαμβάνουμε το γήπεδο που έχει όλες τις ανέσεις και χαιρόμαστε που είμαστε σε αυτή την ομάδα.

Εγινε μια μεγάλη αρχή, ένα νέο γήπεδο, μια νέα σελίδα στην ομάδα. Όπως το προηγούμενο γήπεδο είχε επιτυχίες, έτσι και αυτή η ομάδα πρέπει να γίνει πλήρως ανταγωνιστική, με τη στήριξη του κόσμου μας.

Εχουμε θετική ενέργεια, είναι μια νέα σελίδα, έχουμε τη δυναμική που δίνει το γήπεδο και πρέπει να φτιαχτεί μια νέα ομάδα αντάξια των προσδοκιών του κόσμου».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου