Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2010

«Είμαστε σε πάρα πολύ δύσκολη θέση»

«Ήρθαμε να δώσουμε ένα καθοριστικό ματς, γιατί ήμασταν και παραμένουμε χαμηλά κι αυτό είναι το άσχημο. Σε ένα ματς χωρίς φάσεις δεχόμαστε 2 γκολ από καθοριστικά προσωπικά λάθη. Στο πρώτο καταφέραμε να ισοφαρίσουμε, όπως στο δεύτερο μείναμε με δέκα παίκτες και παρά την μεγάλη προσπάθεια δεν καταφέραμε να βάλουμε άλλο γκολ. Πολλές φορές καταφέραμε να φτάσουμε στην περιοχή του αντιπάλου κάνοντας παράλληλα προσπάθεια να μην κινδυνεύσουμε, αλλά το γκολ δεν ήρθε. Είναι πάρα πολύ άσχημο για μας. Δυστυχώς το αποτέλεσμα ήταν εναντίον, παρά την καλή προσπάθεια που κάναμε με 10 παίκτες. Είναι δύσκολο να βλέπεις την ομάδα εκεί, ενώ δεν την αξίζει και δεν τη σέβεται κανείς. Από την αρχή της χρονιάς. Μιλάω γενικά, όχι αποκλειστικά για σήμερα. Η ΑΕΛ πρέπει να σταθεί στα πόδια της και να τελειώσει το θέμα με την εκτελεστική της ικανότητα».
Τα παραπάνω δήλωσε ο Γιάννης Παπακώστας στη συνέντευξη Τύπου μετά από τον αγώνα με την ΑΕΚ κι ακολούθως απάντησε στις ερωτήσεις των ΜΜΕ.

-Για τον ρόλο της διαιτησίας στο παιχνίδι
«Γενικά στο 1ο ημίχρονο δεν είχαμε αυτά που έπρεπε. Μετά το 2-1 και κυρίως στο 2ο ημίχρονο ισορρόπησε. Γενικά μιλάω. Δεν είναι αντιμετώπιση αυτή για μεγάλη ομάδα όπως η ΑΕΛ»

-Για τη συνέχεια:
«Ακολουθούν δύσκολα ματς. Πρέπει να εντείνουμε την  προσπάθειά μας μέχρι να δούμε τι λύσεις μπορεί να υπάρξουν μετά»

-Είχατε μιλήσει για την ασθένεια του Αλκαζάρ, όμως η ομάδα χάνει και εκτός έδρας εσχάτως…
«Είμαστε σε πάρα πολύ δύσκολη θέση. Δεν προσέξαμε καθόλου σε 2 φάσεις, ενώ δεν ήταν πραγματικές φάσεις για γκολ. Έπαιξε ρόλο και ο αέρας στον υπολογισμό από τους ποδοσφαιριστές, Ήμασταν καλύτεροι από τον αντίπαλο έστω και με 1-0, αλλά…»

-Βλέπετε φως στο τούνελ;
«Η ομάδα έχει δείξει ότι έχει δυνατότητες για να βγει από αυτή τη δύσκολη κατάσταση».

-Η διαιτησία είναι η μοναδική ευθύνη για την πορεία της ομάδας;
«Καταρχήν φταίμε εμείς. Όταν δεν μπορείς να πάρεις αυτό που σου αξίζει μέσα στο γήπεδο, ο πρώτος που φταίει είσαι εσύ»

-Η ΑΕΛ έχει θεωρητικά το καλύτερο ρόστερ των τελευταίων χρόνων, αλλά παρόλα αυτά κάνει τη χειρότερη πορεία. Έχετε εξήγηση; Υπάρχουν ποδοσφαιριστές που καθόταν σήμεαρ στον πάγκο και κοστίζουν εκατομμύρια…

«Εγώ εκτιμώ το ρόστερ για τη φετινή χρονιά. Δεν ξέρω για τις προηγούμενες. Σήμερα, είχαμε την ατυχία με τον Μετίν, ενώ  Μπλάζεκ δεν ήταν έτοιμος για  90 λεπτά».

-Είστε ικανοποιημένος από την παρουσία την παικτών;
«Φυσικά και όχι. Φυσικά και περιμένω περισσότερα»

-Να περιμένουμε αλλαγές;
«Φυσικά»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου