Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2010

Παπακώστας: «Έγινε μια μεγάλη αρχή»

Λόγο για μια νέα μεγάλη αρχή έκανε ο Γιάννης Παπακώστας μιλώντας σε αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό μετά τα εγκαίνια στο νέο γήπεδο της Λάρισας.
Ο τεχνικός της ΑΕΛ μίλησε στον Sentra FM 103,3:

Για το νέο γήπεδο: «Είναι απίστευτο το συναίσθημα. Αυτό το γήπεδο είναι ένα καταπληκτικό εγχείρημα και ένα πραγματικό στολίδι, που θα δώσει άλλη δυναμική στην ομάδα και καλύτερη ποιότητα στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Όλος ο κόσμος που είναι απόψε εδώ χαίρεται μια υπέροχη βραδιά και απολαμβάνει ένα γήπεδο που έχει όλες τις ανέσεις. Αυτή τη στιγμή έγινε μια μεγάλη αρχή, δημιουργούμε νέα σελίδα για τον σύλλογο».

Για το γεγονός ότι η γιορτή χάλασε στο Αλκαζάρ με την ήττα από τον Πανιώνιο και αν φοβάται ότι θα συμβεί το ίδιο στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ: «Έχουμε θετική ενέργεια. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι η νέα σελίδα που ανοίγει για το σύλλογο. Όπως το Αλκαζάρ είχε φέρει επιτυχίες, έτσι πρέπει να φέρει και αυτό το γήπεδο. Αυτή η ομάδα είναι δομημένη για να φέρνει επιτυχίες. Με τις προσπάθειες του προέδρου η ομάδα θα γίνει πλήρως ανταγωνιστική και θα έχει μόνο νίκες σε αυτό το γήπεδο. Δεν είναι απλά ένα παιχνίδι , είναι η διαδρομή που θα κάνει η ομάδα από εδώ και πέρα».

Για το αν μπορεί να πανηγυρίσει η Λάρισα ξανά την κατάκτηση ενός πρωταθλήματος: «Όταν μια ομάδα έχει πάρει πρωτάθλημα και κύπελλο, τότε ξέρει τον τρόπο να το κάνει ξανά». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου