Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2010

ΑEL FC Arena ή Αλκαζάρ;

Τη Δευτέρα, σε επαφή με την αστυνομία, θα αποφασιστεί εάν ο πρώτος επίσημος αγώνας της Λάρισας στο νέο της γήπεδο θα είναι αυτός με τον ΠΑΟΚ στις 5 Δεκεμβρίου. Εναλλακτική το Αλκαζάρ!
Από την πρώτη στιγμή είχε αποφασιστεί το ντεμπούτο της ΑΕΛ στο νέο της γήπεδο να γίνει κόντρα στον ΠΑΟΚ. Σύμφωνα με πληροφορίες, τη Δευτέρα θα υπάρξει επικοινωνία της διοίκησης της θεσσαλικής ομάδας με την Αστυνομική Διεύθυνση Λάρισας και όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, ώστε να συζητηθούν κάποια θέματα που προκαλούν ανησυχία.


Καταρχάς, έξω από το AEL FC Arena υπάρχουν ακόμα οικοδομικά υλικά και επικίνδυνοι χώροι που προκαλούν ανησυχία για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα.
Επίσης, στα εγκαίνια της περασμένης Τρίτης δημιουργήθηκαν προβλήματα στην προσέλευση και στην αποχώρηση του κόσμου, ενώ δημιουργήθηκε κομφούζιο στους γύρω δρόμους.

Η σύσκεψη για τα μέτρα τάξης του συγκεκριμένου αγώνα έχει προγραμματιστεί για την Τρίτη και για αυτό θα προηγηθεί η επαφή της διοίκησης της ΑΕΛ με την Αστυνομία. Εναλλακτική λύση αποτελεί φυσικά το Αλκαζάρ, αν και αυτό μοιάζει... βομβαρδισμένο μετά τον τελευταίο αγώνα με τον Πανιώνιο, λόγω των σουβενίρ που πήραν οι οπαδοί!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου