Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2010

Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ LARISSAFC.COM

Δύο ημέρες μετά την ήττα της ΑΕΛ (ή έστω αυτής της ομάδας που δανείστηκε και φόρεσε τα βυσσινί) στην Κρήτη, η ΠΑΕ ΑΕΛ έδειξε πως αφουγκράζεται την αγωνία των οπαδών και, κάνοντας ένα πρώτο βήμα για να εξέλθουμε από την κρίση, έλυσε κοινή συναινέσει τη συνεργασία της με τον προπονητή κ.Παπακώστα.
Η ανάθεση της τεχνικής ηγεσίας στον επόμενο προπονητή είναι το επόμενο και πιο δύσκολο βήμα.
Είναι σημαντικό να υπενθυμίσουμε ότι το ΠΕΡΗΦΑΝΟ ΑΛΟΓΟ της Βασίλισσας δεν έχει χαλινάρια. Για αυτό έχει ύψιστη σημασία το σε ποιον θα δοθούν τα ηνία της ομάδας που θα μπει στο καινούριο γήπεδο.
Η φημολογούμενη πρόσληψη κάποιου εξ αυτών που από σήμερα κιόλας εμφανίζονται από τα ΜΜΕ ως "επικρατέστεροι", γνωστών για την αποτυχημένη προσπάθειά τους να πείσουν το πανελλήνιο ότι είναι υποσχόμενοι προπονητές θητεύοντας στους πάγκους του πάλαι ποτέ ΠΟΚ, μας βρίσκει ΚΑΘΕΤΑ αντίθετους.
Η Ο.Δ. του LARISSAFC.COM ορμώμενη από την αγάπη για την ΑΕΛ και συνυπολογίζοντας την βαθμολογική κρισιμότητα, παροτρύνει τη Διοίκηση της ΠΑΕ και δη τον Πρόεδρο και μεγαλομέτοχό της κ. Κ. Πηλαδάκη να αναζητήσει το διαδόχο του κ.Παπακώστα στο εξωτερικό.

Αρκετά με τους μαθητευόμενους μάγους, αρκετά με τα "αποφάγια" του ποκ.
Αρκετά με τα αποτυχημένα πειράματα.
Η ΑΕΛ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΣΟΒΑΡΟ ΕΜΠΕΙΡΟ ΞΕΝΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ-ΙΚΑΝΟ ΝΑ ΕΜΠΝΕΥΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙΘΑΡΧΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΝΑ ΞΑΝΑΔΩΣΕΙ ΕΛΠΙΔΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΕΛ ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΣΤΕ-ΤΗΝ ΑΕΛ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ
Η ΑΕΛ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΟΝ ΣΤΡΕΙΛΑΟΥ ΤΟΥ 20

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου