Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2010

ΣΦΑ : Μήνυμα ξεκάθαρο...

Οι μέρες πέρασαν, ο θυμός μετριάστηκε κάπως, αλλά η ντροπιαστική ήττα από την αεκ για το κύπελλο, η εμφανής ανικανότητα της ομάδος να αγωνιστεί ακόμα και για την παραμονή και η εικόνα της που δε θυμίζει ομάδα, ούτε σε αγωνιστικό αλλά ούτε σε οποιοδήποτε άλλο επίπεδο, φέρνει την έκρηξη πιό κοντά.
Επειδή κουραστήκαμε να επαναλαμβανόμαστε, στέλνουμε πλέον ξεκάθαρο μήνυμα:
Προς μεγαλομέτοχο ΠΑΕ ΑΕΛ:
Η δήλωση συγγνώμης θεωρούμε πως είναι τυπική και όχι ουσιαστική.
Όχι όποιοι κι αν, ΕΣΥ ΦΤΑΙΣ!!!
Κατανόησε όσα λέγονται εδώ και καιρό και πάρε άμεσες αποφάσεις, αναδόμησε το σαθρό οικοδόμημά σου, δώσε ουσιαστικές αρμοδιότητες και ευθύνες, σε ανθρώπους που μπορούν πραγματικά να σε βοηθήσουν, διώξε όσους μας τραβούν στον πάτο, ΤΩΡΑ!!!
Προς παίκτες:
Είστε συνυπεύθυνοι για το αγωνιστικό και βαθμολογικό χάλι της ομάδας. Κάποιοι από σας απλά δεν μπορούν, κάποιοι αδιαφορούν, κάποιοι ότι είχαν να δώσουν το έδωσαν. Όσοι θα μείνετε τελικά, προσπαθήστε ενωμένοι να ιδρώσετε την φανέλα παίζοντας ποδόσφαιρο μέσα στο χορτάρι όπως ιδρώνουμε εμείς στην κερκίδα.
Προς τεχνική ηγεσία:
Ο χρόνος της παρουσίας του προπονητή για να μπορέσουμε να πούμε κάτι παραπάνω είναι πολύ λίγος. Αλλά ήδη αρχίζει και κρίνεται. Μακάρι το ισοζύγιο στο τέλος να είναι θετικό. Ελπίζουμε να αποδειχθεί πιο θαρραλέος από τους προκατόχους του και να ξερριζώσει τις κακοήθειες της ομάδας.
Προς κόσμο:
Μείνετε πιστοί στο όνειρο. Η συμβολή μας στα δύσκολα είναι πιο σημαντική από οτιδήποτε άλλο. Ας δείξουμε σε όλους τους παραπάνω ότι εμείς το πιστεύουμε. Θα γυρίσει ο κόσμος ανάποδα αλλά θα τους αναγκάσουμε να το πιστέψουν κι αυτοί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου