Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2010

Έφτασε Λάρισα ο Τσιμπάμπα


Την πρώτη της μεταγραφή είναι έτοιμη να ανακοινώσει την Πέμπτη η ΠΑΕ ΑΕΛ. Συγκεκριμένα έχει έρθει σε συμφωνία με τον 22χρονο επιθετικό Ζόελ Τσιμπάμπα που από την Τετάρτη είναι στη θεσσαλική πρωτεύουσα και είχε την ευκαιρία να βρεθεί στα Δένδρα όπου και παρακολούθησε την προπόνηση της νέας του ομάδας. Από την Πέμπτη θα είναι στη διάθεση του Άντερσεν. Να τονίσουμε πως ο νεαρός επιθετικός ανήκει στη Λεχ Πόζναν, που φέτος αριθμεί 11 συμμετοχές και κανένα γκολ.
Ο ύψους 1,88 μ. φορ, είναι γεννημένος στην Κινσάσα του Κονγκό και έχει στην κατοχή του ολλανδικό διαβατήριο. Και αυτό γιατί από πολύ μικρός βρίσκεται στις Κάτω Χώρες, όπου και έκανε τα πρώτα βήματα της καριέρας του. Είναι προϊόν των ακαδημιών της Ναϊμέγκεν, με τα χρώματα της οποίας έκανε και τα πρώτα του παιχνίδια ως επαγγελματίας.
Τον Ιανουάριο του 2010 αποδεσμεύτηκε, αλλά στις δέκα συμμετοχές του από το 2008 κατάφερε να σημειώσει τρία τέρματα. Επίσης, δόθηκε δανεικός στην TOP Oss, ομάδα της δεύτερης κατηγορίας της χώρας, όπου και σε 14 εμφανίσεις του κατάφερε να σκοράρει πέντε φορές.
Στη συνέχεια μεταπήδησε στην Πολωνία, όπου και αγωνίστηκε στην Αρκα Γκντίνια, με ιδιαίτερη μάλιστα επιτυχία. Τη βοήθησε να παραμείνει για δεύτερη σερί χρονιά στην κορυφαία κατηγορία της χώρας, όπου και σε 12 συμμετοχές κατάφερε να πετύχει ξανά πέντε τέρματα. Στην πορεία μεταγράφηκε στη Λεχ Πόζναν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου