Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2010

Ντροπή, ξεφτίλα...

Το κλίμα στην ομάδα της Α.Ε.Λ., μετά τη βαριά ήττα από την Α.Ε.Κ. με 4-0 στο AELFCARENA και τον αποκλεισμό από το κύπελλο Ελλάδας, ήταν βαρύ, αλλά από την άλλη χτύπησε ένα ηχηρό καμπανάκι στα αυτιά των ποδοσφαιριστών για την ποδοσφαιρική τους αξιοπρέπεια που θα πρέπει να την ξαναβρούν, γιατί με τα άσχημα αποτελέσματα της λαρισινής ομάδας (πέντε συνεχόμενες ήττες στο πρωτάθλημα) διακυβεύεται και η δική τους αξία, που σημαίνει χρεοκοπία στο χρηματιστήριο του ποδοσφαίρου.
Μιλήσαμε με παίκτες της ομάδας και μας έκαναν εντύπωση τα λόγια που μας είπε ένας εξ αυτών: «Ζούμε στιγμές ντροπής και ξεφτίλας, πήγαμε να κάνουμε Χριστούγεννα και ντρεπόμασταν να βγούμε έξω από το φόβο να μη μας ρωτήσουν για την ομάδα» (περιττό να πούμε ότι αρκετοί έμειναν στη Λάρισα).
Μάλιστα, πρόσθεσε: «Θέλουμε να σώσουμε την ομάδα, όλοι μαζί θα μείνουμε για να το καταφέρουμε. Για μας αυτή τη στιγμή αυτό που ενδιαφέρει είναι η σωτηρία. Γιατί, αν πέσει η ομάδα, εμείς δεν θα έχουμε πρόβλημα; Πόσοι μπορούν να βρούν ομάδες από μια ομάδα που υποβιβάζεται;».
Τα τελευταία λόγια δείχνουν και το πείσμα που θα έχουν οι παίκτες και δεν είναι τυχαίο ότι ο Πηλαδάκης ποντάρει πολύ στη λέξη φιλότιμο (κυρίως από τους Έλληνες ποδοσφαιριστές) που προσπαθεί να εμφυσήσει στους ξένους.
Οι παίκτες εγκωμιάζουν τη συμπεριφορά των φιλάθλων, έχουν πρόβλημα με τη διαιτησία, δεν είναι τυχαίο ότι λίγο πριν τον αγώνα ρωτούσε ποδοσφαιριστής των «βυσσινί» τους διαιτητές του αγώνα Α.Ε.Λ. - Α.Ε.Κ. γιατί τους κατατρέχει η διαιτησία. Παράλληλα, χάρηκαν που στο συγκεκριμένο παιχνίδι κυπέλλου μέχρι το 85’ οι φίλαθλοι παρότρυναν τους παίκτες, τουλάχιστον στη μεγάλη τους πλειοψηφία.
Τέλος, ναι μεν υπάρχει θυμός και απογοήτευση, αλλά όλοι οι ποδοσφαιριστές θεωρούν ότι πλέον στην ομάδα χρειάζονται όλοι και καταδικάζουν την επίθεση στον αρχηγό Νίκο Νταμπίζα και κυρίως τις ύβρεις για την οικογένειά του. Τον πιστεύουν και θεωρούν ότι τώρα δεν περισσεύει κανένας.
Θα δούμε λοιπόν τη συνέχεια σύντομα...
 
ΠΗΓΗ:www.eleftheria.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου