Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2011

Λάρισα – Πανσερραϊκός (30/01, 17:15)

Αγώνας – κλειδί για ΑΕΛ και Πανσερραϊκό είναι αυτός που θα γίνει στη Λάρισα το απόγευμα. Μια αναμέτρηση που αποτελεί ίσως την τελευταία ευκαιρία και για τους δύο αντιπάλους. Με τους Βυσσινί να είναι στον πάτο της βαθμολογίας με 14 βαθμούς και τα «Λιοντάρια» να βρίσκονται μόλις μία θέση πιο πάνω με 16, τα περιθώρια για την παραμονή έχουν στενέψει.

Μπορεί ο Σάνελ Κούλιτς να βρίσκεται ήδη στη Λάρισα, ο Γιάν Κόζακ να ανακοινώθηκε (είναι και στην αποστολή, όπως και ο Πλιάγκας) και η ΑΕΛ να αναζητά έναν ακόμη παίκτη για να «κλείσει» τις μεταγραφές της, αλλά για να μπορέσουν να βοηθήσουν οι νέοι ουσιαστικά, θα πρέπει κόντρα στον Πανσερραϊκό να έρθει η νίκη, από τους… παλιούς.

Δύο απ’ ότι φαίνεται είναι τα διλήμματα του Νίκου Κωατένογλου αναφορικά με τον καταρτισμό της αρχικής 11άδας. Το ένα έχει να κάνει με τον παρτενέρ του Ρομέου, αφού από τη μία υπάρχει ο Ιγκλέσιας και από την άλλη ο Αμπουμπακαρί.

Το άλλο έχει να κάνει με τον παίκτη που θα πλαισιώσει την τριπλέτα πίσω από τον Ντάνιελ Κουζάν και θα κινείται στο αριστερό άκρο της. Ο Αλεκσάνταρ Σίμιτς, μπορεί να μην είναι αριστεροπόδαρος, έχει όμως βγάλει όλο το προπονητικό πρόγραμμα της εβδομάδας σε αντίθεση με τον Στέλιο Βενετίδη που έχασε κάποιες προπονήσεις εξαιτίας του σφιξίματος στον δικέφαλό του. Ο Γκανέζος και ο Σέρβος φαίνεται να έχουν ένα μικρό προβάδισμα για αυτές τις δύο θέσεις, ενώ για τις υπόλοιπες θέσεις τα πράγματα είναι λίγο ως πολύ δεδομένα. Ετσι κάτω από τα γκολπόστ αναμένεται να κάτσει ο Καμίλ Τσοντοφάλκσι, στην άμυνα επικρατέστεροι για να ξεκινήσουν είναι οι Ιμπαραήμ Ταλ, Νίκος Νταμπίζας, Δημήτρης Κολοβέτσιος και Παναγιώτης Κατσιαρός, στη μεσαία γραμμή σίγουρος ο Ρομέου, όπως σίγουροι θα πρέπει να θεωρούνται και οι Τουμέρ Μετίν, Γιάν Μπλάζεκ και Ντάνιελ Κουζάν.

Κρίσιμος ο αγώνας και για τον Πανσερραϊκό, που μετά την αποχώρηση του Ντράγκαν Κοκότοβιτς και ένα βήμα πριν την έλευση του Μόμτσιλο Βούκοτιτς (θα κάτσει στον πάγκο μαζί με τους Σάκη Αναστασιάδη και Παύλο Δημητρίου, οι οποίοι θα κοουτσάρουν την ομάδα) θέλει τη νίκη στον κάμπο για να συνεχίσει να ελπίζει σε παραμονή. Οι Ερυθρόλευκοι πριν αναχωρήσουν από τις Σέρρες, αποθεώθηκαν από αρκετούς οπαδούς τους (δεν θα είναι στη Λάρισα μετά την άρνηση των ανθρώπων της ΑΕΛ να τους δώσουν εισιτήρια), που ζήταγαν να παίξουν και για τους ίδιους.

Προβλήματα με απουσίες δεν υπάρχουν και έτσι αναμένεται οι Αναστασιάδης και Δημητρίου να παρατάξουν την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα. Οι επικρατέστεροι είναι οι: Ράντμαν, Παπάζογλου, Άλβαρεζ, Παντελιάδης, Μαβενέ, Σίντζιτς, Κάστρο, Λεοζίνιο ή Σουμπίνιο, Μπέλιτς, Γεωργιάδης, ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα παίξει ο Πάρκερ ή ο Νταλέ.

Αυτοί λείπουν:

Λάρισα:
Βελάσκο (τρ.), Κανόμπιο (τρ.)
Πανσερραϊκός: -

Οταν ξανασυναντήθηκαν:

03-10-10 Πανσερραϊκός - Λάρισα 1-0
25-01-09 Λάρισα – Πανσερραϊκός 1-1
27-09-08 Πανσερραϊκός – Λάρισα 1-3

Σφυρίζει: Ανδρέας Παππάς (Αθηνών)
Εκεί το βλέπουμε: Νοvasports 2
Που, πότε: AEL FC ARENA, Κυριακή 30 Ιανουαρίου 17:15

Αποστολές:

Λάρισα (Νίκος Κωστένογλου):
Τσοντοφάλσκι, Αμπάρης, Βενετίδης, Κατσιαρός, Νταμπίζας, Ταυλαρίδης, Κολοβέτσιος, Ταλ, Ιγκλέσιας, Ρομέου, Αμπουμπακάρι, Κόζακ, Μετίν, Πλιάγκας, Σίμιτς, Μπλάζεκ, Κουζάν, Τσιμπάμπα, Σιατραβάνης, Βούζας, Ρέντζας

Πανσερραϊκός (Παύλος Δημητρίου):
Ράντμαν, Βαλσαμάκης, Άμο, Κις, Ανάκογλου, Παπάζογλου, Πάρκερ, Μπέλιτς, Μαβενέ, Άλβαρεζ, Λεοζίνιο, Σουμπίνιο, Γεωργιάδης, Παντελιάδης, Νταλέ, Σίντζιτς, Τριανταφύλλου, Κάστρο, Βοσκόπουλος, Κέρλα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου