Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2011

«Έχουμε καλύτερη ψυχολογία»

Η ψυχολογία στην ΑΕΛ είναι πολύ καλύτερη, μετά την πρόσληψη του Νίκου Κωστένογλου, σύμφωνα με τον Αλεξάνταρ Σίμιτς. Ο επιθετικός τον «βυσσινί» μιλώντας στον NOVAΣΠΟΡ FM, τόνισε πως η ομάδα του παίζει τώρα πολύ καλύτερα απ’ ότι άλλες χρονιές, ενώ θεωρεί άδικη τη βαθμολογική της θέση, με βάση το ρόστερ που έχει.


Αναλυτικά τα όσα ο Αλεξάνταρ Σίμιτς :


Για το παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό:

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, όμως πιστεύω ότι παίξαμε πολύ ωραίο και επιθετικό ποδόσφαιρο. Για εμένα το σκορ με βάση τις ευκαιρίες θα έπρεπε να ήταν στο 7-1 και όχι 2-1».

Για τη δυσκολία της ΑΕΛ στο σκοράρισμα:

«Έχουμε καλούς παίκτες στην επίθεση. Όταν η ομάδα παίζει πιο επιθετικά τότε μπορούμε να δημιουργήσουμε αρκετές ευκαιρίες για γκολ, αλλά όταν παίζουμε με μικρές, θεωρητικά, ομάδες οι οποίες αμύνονται μας δυσκολεύουν».

Για την αλλαγή προπονητή:

«Είναι ένας πολύ σοβαρός προπονητής, ο οποίος γνωρίζει πολύ από ποδόσφαιρο και από τακτική. Κατά τη γνώμη μου παίζουμε πολύ καλύτερα τώρα, ακόμα και σε σχέση με τα τελευταία χρόνια, όπως για παράδειγμα το δεύτερο ημίχρονο κόντρα στην Κέρκυρα».

Για το είδος παιχνιδιού που αρέσει στον Κωστένογλου:

«Αυτό που ζητά από εμάς είναι να παίζουμε ποδόσφαιρο κατοχής. Θέλει κάτω τη μπάλα, χωρίς να κάνουμε αρκετές μακρινές μπαλιές».

Τι θέλει ο Κωστένογλου από εκείνον:

«Με τον κ. Κωστένογλου έχουμε πολύ καλύτερη ψυχολογία τώρα. Πρόκειται για ένα πολύ σοβαρό προπονητή, ο οποίος μας αφήνει να κάνουμε αυτό που θέλουμε μέσα στο γήπεδο. Γενικά θέλει οι παίκτες του να παίρνουν πρωτοβουλίες».

Για το ενδιαφέρον της ΑΕΚ:

«Είχα και άλλες προτάσεις, αλλά αυτό που με νοιάζει πιο πολύ αυτή τη στιγμή είναι η Λάρισα. Διαθέτουμε μία καλή ομάδα, που έχει κατακτήσει τρόπαια, αλλά και με πολύ κόσμο και δεν μπορώ να καταλάβω την άσχημη βαθμολογική θέση που έχει φέτος».

Για το νέο γήπεδο:

«Μας βοηθά αρκετά το νέο γήπεδο, καθώς ο κερκίδες είναι πολύ κοντά και οι οπαδοί μας δημιουργούν πολύ καλή ατμόσφαιρα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου