Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2011

«Τίποτα δεν τελείωσε»

Ιδιαίτερα ικανοποιημένος από τη νίκη της ομάδας του εμφανίστηκε ο Νίκος Κωστένογλου επισημαίνοντας τα εξής:
«Πετύχχαμε μία πολύ μεγάλη νίκη. Θα μπορούσε το σκορ να ήταν μεγαλύτερο, παρότι υπήρχαν πολλές αντιξοότητες και δύο αναγκαστικές αλλαγές. Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες που ανταποκρίθηκαν πολύ καλά και είμαι πολύ ευχαριστημένος και από την αμυντική μας αλλά και την επιθετική μας λειτουργία. Ίσως θα έπρεπε να είμαστε πιο σοβαροί σε ορισμένες φάσεις, και να μην επιτρέψουμε στον αντίπαλό μας να μπει και πάλι στο παιχνίδι. Συνεχίζουμε με σκυμμένο το κεφάλι. Αντλούμε δύναμη από αυτό το ματς αλλά ξέρουμε σίγουρα ότι κόντρα στον Αστέρα θα είναι ένα άλλο παιχνίδι στο οποίο δεν θα μπορούμε να δημιουργήσουμε τις ίδιες ευκαιρίες. Συνεχίζουμε με ταπεινότητα και πιστεύω ότι θα μπορούσε να έρθει περισσότερος κόσμος σήμερα στο γήπεδο, γιατί τους χρειαζόμαστε».
-Για ποιο λόγο έγιναν οι δύο αλλαγές;
«Ο Αμπουμπακαρί ένιωσε έναν πόνο στο στομάχι και ο Ταλ ένα σφίξιμο στον προσαγωγό. Πάντως οφείλω να επισημάνω την καλή εμφάνιση του Ρέντζα παρότι δεν έπαιξε και στη φυσική του θέση, αλλά αγωνίστηκε με αυταπάρνηση και υπευθυνότητα. Το έχω ξαναπεί, πρέπει να δώσουμε ευκαιρίες στα παιδιά από την περιοχή μας για να μας δείξουν την αξία τους. Ο Αμπουμπακαρί ήταν καλός και μας βοήθησε και αμυντικά αλλά και επιθετικά.
-Πως επιλέξατε τον Ρέντζα για δεξί μπακ και δεν κάνατε κάτι άλλο;
«Δεν είμαι των ριζοσπαστικών αλλαγών και δεν θα μπορούσα να βάλω τον Κατσιαρό να παίξει με «ανάποδο πόδι». Ο Ρέντζας είναι ένα παιδί γρήγορο και με επιθετικές τάσεις, πολύ καλός και στο ένας εναντίον ενός, ενώ ταίριαζε και στο παιχνίδι του Γεωργιάδη. Σε κάποιες περιπτώσεις φάνηκε ότι δεν ήξερε καλά τη θέση, αλλά μην ξεχνάτε ότι και εγώ πρέπει να πάρω κάποιες αποφάσεις σε λίγα λεπτά».
-Φοβηθήκατε από με την εξέλιξη του ματς; Τι σκέφτεστε να κάνετε με τον Μπλάζεκ;
«Από τη στιγμή που έγινε το 2-1 θα έλεγα ψέματα ότι δεν φοβήθηκα. Θα ήταν αρκετή μία στραβοκλωτσιά για να το πληρώσουμε… Για τον Μπλάζεκ δεν θέλω να μιλήσω, αλλά σε θέματα πειθαρχίας θα είμαι αυστηρός, αλλά όλα αυτά να ξέρετε ότι θα μένουν εντός της ομάδας και των αποδυτηρίων της».
-Χάθηκαν πάμπολλες ευκαιρίες…
«Στην Κέρκυρα δεν δημιουργήσαμε καμία ευκαιρία και σήμερα είχαμε σωρεία, άρα εισπράτουμε κάτι θετικό. Θέλει σοβαρότητα και υπευθυνότητα πλέον στην τελική επιλογή. Μην ξεχνάμε όμως ότι και οι παίκτες λειτουργούσαν υπό πίεση και παρορμητικά, αλλά δεν θα πρέπει να επαναληφθεί».
-Ο τραυματισμός του Ταλ, μήπως σημαίνει και την έλευση ενός δεξιού οπισθοφύλακα;
«Όλο αυτό το διάστημα θέλουμε έναν δεξιό ακραίο. Θα συνεχίσουμε τις προσπάθειές μας ως και την τελευταία ημέρα».
Κλείνοντας ο Νίκος Κωστένογλου υπογράμμισε: «Αντλώ δύναμη από το σημερινό ματς και είμαι αισιόδοξος για το μέλλον. Το παιχνίδι στην Τρίπολη είναι πολύ σημαντικό και οι ευκαιρίες που θα μας παρουσιαστούν λιγότερες. Θα πρέπει στη μία φάση που θα δημιουργήσουμε να σκοράρουμε για να πάρουμε το αποτέλεσμα. Ακόμη δεν κάναμε τίποτα το ιδιαίτερο. Απλώς βάλαμε μία ομάδα από κάτω…».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου