Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2011

Λαρισαϊκή ΔημοσιοΚΑΦΡΙΑ




Η εμμονή που παρατηρείται από τους δημοσιοκάφρους της πόλης μας σχετικά με το πανό που αναρτήθηκε στο 2ο πέταλο του γηπέδου μας με το μήνυμα "Η ΦΑΝΕΛΑ ΔΕΝ ΜΑΤΩΝΕΙ ΣΤΑ CLUB KAI TIΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ,ΑΝ ΥΠΟΒΙΒΑΣΤΕΙΤΕ ΘΑ ΣΑΣ ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΜΑΝΕΣ", δεν θα μπορούσε να εξηγηθεί με τίποτα. Και δεν θα μπορούσε να εξηγηθεί με τίποτα αν όλα ήταν όπως έπρεπε να είναι και υπήρχε  κάτι που ονομάζεται ως δημοσιογραφική δεοντολογία...


 Αλλά ας μην γελιόμαστε. Είναι γνωστό το επίπεδο της αθλητικής δημοσιογραφίας στη Λάρισα. Ας μιλήσουμε με ονόματα μιας και όπως λένε αυτοί μιλάνε με πρόσωπο. Ο Κέλλας ή αλλιώς "αφού έχω πληροφορίες κύριε πηλαδάκη πως το μπάτζετ είναι μεγαλύτερο από αυτό που μας λέτε..." ακόμη δεν έχει διευκρινηστεί αν είναι γαύρος ή βάζελος. Πάντως είναι σίγουρο πως ΑΕΛ δεν είναι. Ο Εξαρχάκης ή αλλιώς ο κύριος "η ΑΕΛ πέθανε" ή αλλιώς ο κύριος "δανείζομαι λεφτά από τον Πηλαδάκη" από την πολύ μαγκιά και το ταπεραμέντο κοντεύει να κλάσει τον απόλλωνα λάρισας που έχει μέσα του. Ο Καλογιάννης ή αλλίως κύριος "κερατάδες και δαρμένοι" ή αλλιώς κύριος "...η εφημερίδα που δουλεύω είναι βούλγαρου και εκτελώ εντολές" από την πολύ δημοσιογραφική δεοντολογία που κουβαλάει κοντεύει να του φύγει το μουστάκι. Ο Καραδήμος Δευτεριάτικα προλαβαίνει ίσα ίσα να ξεκινήσει την εκπομπή καθώς δεν χάνει παιχνίδι στο Χαριλάου. Έγινε άρης και γ...ουστάρει ακόμα και μέσα στα στούντιο των σταθμών που δουλεύει αφού αν μπείς σίγουρα θα δεις για homepage σε κάποιο pc να υπάρχει το site του super3. Αλλά και πολύ ασχολήθηκα και με αυτόν καθώς δεν τον ακούει και κανείς. Next please. Ο Ευθυμίου γνωστός βούλγαρος που μάλιστα στην εκπομπή του κάνει και νύξεις για την καυτή τούμπα συγκρίνοντας την με το Αλκαζάρ χρησιμοποιώντας το σαν επιχείρημα για το ότι ο κόσμος της ΑΕΛ δεν είναι αντάξιος της προεδράρας που του έδωσε δουλειά. Ο φαντομάς Τριανταφύλλου που δεν θέλει να λερώσει τα χέρια του με μια ομάδα που παίζει μπάσκετ στις ερασιτεχνικές κατηγορίες ακόμα και αν το όνομά της είναι ΑΕΛ. Το ίδιο άραγε θα έκανε και με την ποδοσφαιρική ΑΕΛ; Ο καραφλός που λογικά όταν βγάζει τον πρόεδρο στον αέρα τον αβαντάρει για να κάνει παιχνίδι και να εξάγει τα γνωστά διαγγέλματά του. Ο Ασπρούδης που κάθετε και ακούει με ευλάβια τον Πηλαδάκη να αποκαλεί του συνδέσμους "μειοψηφία του κόσμου τις ΑΕΛ". Ο Λάζαρος που έχει το ακαταλόγιστο. Last but not least. Ο κύριος Τσούμαρης που μάλιστα όταν αναφέρεται στον εαυτό του μιλάει και με την λέξη οπαδός, ή αλλιώς ο κύριος "το κερατάδες και δαρμένοι εκφράζει την δημοσιογραφική δεοντολογία μου." ή αλλιώς o κύριος "έχω υπάρξει δημόσιος υπάλληλος της ΑΕΛ" ή αλλιώς ο κύριος "συντονίζω και είμαι υπέυθυνος για το δημοσιογραφικό μπουρδέλο της Λάρισας και εργοδότης γαυροβουλγαροσκουληκοδημοσιογράφων".

Αυτοί είστε ρε χαμούρες που θα μιλήσετε και για τον λαό της ΑΕΛ. Αυτοί είστε. Βγείτε και πείτε ποιος είναι ο εργοδότης σας. Αν είναι ο λαός της ΑΕΛ πάντως τότε δεν θα έπρεπε να τρώτε ψωμί από αυτόν. Οι ΑΕΛάρχες που μορφώνουν και άποψη στον κόσμο βρίσκονται σε εντεταλμένη υπηρεσία. Και αυτό που κερδίζουν από την ΑΕΛ με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο είναι λεφτά. Οπότε κηρύγματα για ΑΕΛική νοοτροπία δεν θα δεχτούμε από εσάς άλλα. Συνεχίστε το έργο σας αλλά το νου σας. Στο στόμα σας μην ξαναπιάσετε οπαδούς της ΑΕΛ. Κύριε Τσούμαρη οπαδοπατέρα καλά θα κάνεις να μην ξαναπιάσεις στο στόμα σου τους οπαδούς της ΑΕΛ γιατί ξεχνάς ότι αυτοί ταίζουν εσένα και την οικογένειά σου γιατί αυτοί είναι η ΑΕΛ... Και όσο και να θες να κουκουλώσεις τις ευθύνες του εργοδότη σου αλλά και την κατάσταση στην ομάδα, κάνοντας αντιπερισπασμό στοχεύοντας τους οπαδούς της ΑΕΛ, θα πέφτεις πάντα στον ίδιο λάκκο.
Στη συνέχεια θα γίνουν και άλλες αναφορές στο τι ρόλο βαράνε κάποιοι στη Λάρισα. Για την ώρα συνεχίζουμε την μάχη για την παραμονή ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ.

Για το αν και κατά πόσο θα έπρεπε να αναρτηθεί το πανί είναι θέμα να συζητηθεί μεταξύ των οπαδών της ΑΕΛ και πουθενά αλλού. Χωρίς κανέναν συντονισμό από κανένα ΑΕΛάρχη.

Όσο για την ανακοίνωση των ποδοσφαιριστών που θιχτήκανε κιόλας, ας μας πούνε τι από αυτά που γραφτήκανε ήταν ψέμματα, και κατα πόσο όταν βρίζονται και ρίχνουν κλωτσομπουνίδια στα αποδυτήρια ακόμα και για μια πετσέτα χρησιμοποιούν την έκφραση "θα σου γαμήσω τη μάνα"...

ΠΗΓΗ:http://history1makers.blogspot.com/2011/01/blog-post_19.html#comment-form

2 σχόλια:

  1. Ήταν τόσο καλό το άρθρο που έπρεπε να το αναπαράγεις και εσύ...

    http://history1makers.blogspot.com/2011/01/blog-post_19.html

    Βάζω το link του αρχικού άρθρου για να διαβαστούν και τα σχόλια των αναγνωστών, για να καταλάβετε ότι δεν δεχόμαστε αμάσητα όλες τις μαλακίες που βλέπουμε και διαβάζουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. evala to arthro file mou gt simfwnw me osa leei kai episis sorry pou den evala to link apla den iksera pou graftike..mou to esteilan me email emena...

    ΑπάντησηΔιαγραφή