Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2011

«Θα πάμε στη FIFA τον Αλαντιέρ»

Στα αρμόδια όργανα της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου αναμένεται να προσφύγει η Λάρισα για να δικαιωθεί στην υπόθεση με τον Ζερεμί Αλαντιέρ, σύμφωνα με τον Κώστα Πηλαδάκη. Ο πρόεδρος της Λάρισας δεν παρέλειψε να τονίσει ότι θα ληφθούν τα απαραίτητα μέτρα και στην περίπτωση του Ζοέλ Τσιμπάμπα.

Αναλυτικότερα, ένα μέρος όσων δήλωσε στην εφημερίδα “ΕΞΕΔΡΑ”, ο ισχυρός άνδρας των «βυσσινί»:

Για το τι ακριβώς έχει συμβεί με τον Αλαντιέρ:
«Έχει υπογράψει κάποια χαρτιά και θα κινηθούμε στη FIFA. Μού είπαν ότι σηκώθηκε κι έφυγε. Δεν είναι τόσο απλό το θέμα. Ειδικά όταν σε τέτοια ημερομηνία ξεκινάει κάποιος παίκτης να έρθει στην Ελλάδα για να περάσει από εξετάσεις, έχοντας υπογράψει χαρτιά πρέπει να αναλαμβάνει τις ευθύνες του. Χάσαμε τρεις μέρες από τη μεταγραφική περίοδο , αφήνοντας πίσω άλλες περιπτώσεις και δίνοντάς του προτεραιότητα. Έχει, λοιπόν, και αυτός τις ευθύνες του και θα προσφύγουμε στη FIFA, όπως ανέφερα».

Για το υπόλοιπο μεταγραφικό πλάνο:
«Κυνηγάμε κι άλλες περιπτώσεις. Είναι άσχημο να χάνεις τρεις μέρες και να βλέπουν οι άλλοι παίκτες που βρισκόμαστε σε συζητήσεις ότι είναι δεύτερες επιλογές. Θα πρέπει να κινηθούμε για οτιδήποτε κενά υπάρχουν να καλυφθούν».

Για τον θόρυβο με την περίπτωση του Τσιμπάμπα:
«Θα κληθεί σε απολογία και θα πάρουμε τα μέτρα μας. Αυτή τη στιγμή μας ενδιαφέρει η ομάδα και οι αγώνες που ακολουθούν. Με τα υπόλοιπα χάνουμε χρόνο και αναλωνόμαστε σε συζητήσεις».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου