Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011

Επιστροφές για Κωστένογλου

Ο Νίκος Κωστένογλου θα έχει στη διάθεσή του κάποιους ποδοσφαιριστές, που δεν τους είχε στην αναμέτρηση με την Ξάνθη στα Πηγάδια. Κουζέν, Μπλάζεκ οι επιστροφές για τον τεχνικό των «βυσσινί».
Έπειτα από την ισοπαλία στα Πηγάδια απέναντι στην Ξάνθη, στη Λάρισα κοιτάνε «πλέον» το επόμενο παιχνίδι, αυτό με τον Άρη στο AEL FC Arena. Εν όψει της συγκεκριμένης αναμέτρησης ο Νίκος Κωστένογλου θα έχει κάποιους ποδοσφαιριστές στη διάθεσή του, τους οποίους δεν είχε απέναντι στη Σκόντα, καθώς η θεσσαλική ομάδα πήγε… μισή στην ακριτική πόλη.

Συγκεκριμένα, ο Ντάνιελ Κουζέν ήταν τιμωρημένος λόγω καρτών κι επιστρέφει, τη στιγμή που δεν αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού. Επίσης, ο Γιαν Μπλάζε δείχνει ότι έχει ξεπεράσει την κάκωση στο γόνατό του και πιθανότατα θα προλάβει τον αγώνα με τον Άρη.

Αυτό σημαίνει ότι ο τεχνικός των «βυσσινί» θα έχει περισσότερες λύσεις στην επίθεση, σε αντίθεση με την άμυνα και τα άκρα. Οι δυο πλάγιοι μπακ, Ιμπραήμ Ταλ και Παναγιώτης Κατσιαρός αποτελούν ακόμα ερωτηματικά, καθώς μέσα στις επόμενες μέρες θα φανεί αν θα είναι έτοιμοι για το ματς της Κυριακής.

Ακόμη, ο Κωστένογλου δεν μπορεί να υπολογίζει στον Νίκο Νταμπίζα, ο οποίος είναι τιμωρημένος. Τέλος, ο τραυματίας Φαμπιάν Κανόμπιο θα ξεκινήσει προπονήσεις με την υπόλοιπη ομάδα από την ερχόμενη εβδομάδα, γεγονός που τον καθιστά εκτός πλάνων του προπονητή του για την αναμέτρηση με τους «κίτρινους».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου